Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Kudussi'ye edilen küfürler son sesle yayında.

başladılar gene semihin penaltısı verilmemiş miş vs lan dengesizler sene başından beri bizim 10 küsür maçımızda aynısından verilmeyen onlarca penaltı yanlış karar var onları niye gündeme getirmiyorsunuz

Bursa başkanı normal değil la ne biçim konuşuyor..

bu telegol harbi tam mal program ya. izlemiyim diyorum sövmek için izliyorum. hala başı yarılan çocuğun evine gidiyolar.

Hala bizim TTArena'daki olayı irdeleyip duruyorlar.

Aziz Yıldırımın bağlantıları olduğu için ayrıca yakın dostu Mecnun Odyakmaz için hakemleri bağladı tarzında açıklama yapıyor Ahmet Çakar , Buca maçı için ;)

Hani yeni yasaya göre böyle provokatif yayinlar yapmak yasakti? Büyük cezalar veriliyordu? Bunlar hala manipulasyon, hakem, sike filan diyorlar acik acik? :)

ivankovic ne şanslı arkadaş diyor ulan çık geçen hafta bizi nasıl yendiğinizi anlatsana !!

Kimse bana bu serhatin falan Gs li oldugunu kimse soylemesin hemen attiklari basliga bak...Esit " Lig " yazmislar bu kadarmi olur...fb ye ilk hakem hatasinda olusan ortama bak hele azizin avukati cakara bak ne zaman gorsem isi gucu fb savunmak

gerizekalılar daha neye vurgu yapacaklarını bilmiyorlar gitmişler lig kelimesini tırnak içine almışlar :D

eli ayağı düzgün 2 defans olunca görüyoruz alex'i.

Haberlerde izlemiştim..O kafası yarılan çocuğa bizlerden gidipde yardım eden hiç olmamış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt