Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

SEVGİLİ CENK YELKENCİ!

Elbette ki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek bir insanlık vazifesidir.

Burada konu şudur, bu çocuk bizim taraftarımız olarak bir maç seyretmeye gelmiş ve başına bir olay gelmiştir. Hukuki olarak kulübün sorumlu olduğu aşikardır.

Ancak, bu sorumluluk nedir bunu belirlemek ve ailenin tavrı ile bu sorumluluğu iyi ayırtetmek gerekir diye düşünüyorum.

Bu çocuk bizim maça gelse ve başına bir şey gelmeden hayatına devam etse idi ailenin bu çocuğu verebileceği eğitim neydi, bu olayı kullanarak telep ettiği eğitim düzeyi nedir? Aslında bütün hikaye buradan çıkmaktadır.

Bu çocuğun başına gelen olayın verdiği hasar bir daha bu çocuğun toplum içerisinde bulunmasına engel olacak düzeyde ve sırf bu hasar nedeniyle okuluna devam edemeyecek düzeyde ve özel eğitime muhtaç etmişse, yapılması gereken açık ve nettir, kulüp olarak bu çocuğun özel eğitimi için gerekli bütün giderleri karşılamakla yükümlüyüz.

Ailenin taleplerinden yola çıkarak biraz gaddarca olacak ama nacizane bir yorumum olacak; Aile çocuğun yaşamış olduğu bu olayı kullanarak kendi hayatlarının bundan sonraki kısmını garanti altına almaya çalışmaktadır.

- Eğer bu çocuk özel eğitime muhtaç ise yaşadığı sağlık sorunu okula gitmesine engel ise neden KOLEJ EĞİTİMİ İÇİN uğraşmaktadırlar?

-Kolej ile devlet okuluna gitmek arasında bu çocuğun sağlığı açısından ne gibi bir fark vardır?

-Bunların hepsi, yaşanan son derece vahim bir olaydan menfaat temin etmeye yönelik eylemlerdir, işin acısı bunu yapan çocuğun ÖZ ANNESİDİR.

Bu utanmaz adamlar annenin çocuğunun üzerinden menfaat temin etmeye çalışmasını ayıplamak yerine kulübümüze sallayarak kendilerince reyting yapmaktadır.

güclü bi galatasarayı istemiyo telegol

seneye 50 bin tarfatra önünde oynamaj kişi iyi oyuncular getirmek güclü yönetim...bunlar olduktan sonra bu reytingciler nasıl reyting yapacak

İşte ben karşımda böyle bir muhatap görmek isterim.

Annenin yaptığının "sömürü" olduğuna bende hemfikirim.

Ama ilgi konusunda ciddi bir eksiklik söz konusu."Arda ile hiç konuşmadım." dedi çocuk mesela.

Ve bu kadar eğitim kurumu varken Galatasaray'ın,bu çocuğa bu adamların ağzına sakız olmadan sahip çıkması gerekirdi eğitim anlamında.

Diğer ev-araba konusunda falan ise,çıkıp bir şey söylemeye yüzü yok yönetimin bu yüzden.

Tabiki ben çoktan bu çocuğun gereksinimleri karşılanmıştır sanıyordum.Ama yapılmamışsa,cidden çok ayıp etmişiz,düzeltilmeli.Ama belki aile fazla alakasız istekler falan istemiştir,yada tamamen haklıdır,bilmiyorum.Sadece tek taraflı dinlemeyle kesin hüküm getirmeyelim diye düşünüyorum.

Yoksa elbetteki o çocuğunun gereksinimlerini karşılamak zorundayız.

egerki unal aysal ve yeni yonetim gelirse, bu telegol yorumculari bakalim atip tutabileceklermi bu kadar rahat, bizim ve yonetim hakkinda !!!

Yalnız bırakın eğitim masraflarını falan filan.Eğitim ne ki.Biz bu çocuğun hayatını garanti almamız gerek.Çocuğun hayatı gitmiş.

Benim çocuğum bu durumda olsa ne Galatasaray sevgisi tanırım ,ne camia,ne çart çurt.

twitter Galatasaray Official

GalatasaraySK Galatasaray Official

Galatasaray’dan Batuhan’a geçmiş olsun ziyareti, eğitim desteği; Şemsettin Sami İlköğretim Okulu’ndan Batuhan’a Eğitim ve Rehberlik Desteği - 16.02.2011 17:04 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org Taraftarlarımıza Ziyaret - 08.02.2011 16:01 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org Taraftarlarımıza Geçmiş Olsun - 07.02.2011 17:14 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Kadının amacı farklı...Neden açıklamadı bende kalsın dedi..

2 haftadadır divanı konuşuyorlar..Yahu bırakın şu oyunları..

cok karisik bir madde, tam belirtilmemis, secim karari mi almak 30 gün icinde yoksa, 30 gün icinde secim yapilmali mi, sizce?

bırakın şu kolpa programı beyler

hayla girmeli mi diyo ya artık olay kapandı

Ulan koskoca Galatasaray hukuki bir konuda yorum yapıyorlar bir tane hukukçu yokmu orada kardeşim!

Ne Bulent Tulun mu? Gelen gideni aratir (Adnan Sezgin)

demiroren gibi olacagını dusunenler izleseydi bi sunu

SEVGİLİ CENK YELKENCİ!

Elbette ki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek bir insanlık vazifesidir.

Burada konu şudur, bu çocuk bizim taraftarımız olarak bir maç seyretmeye gelmiş ve başına bir olay gelmiştir. Hukuki olarak kulübün sorumlu olduğu aşikardır.

Ancak, bu sorumluluk nedir bunu belirlemek ve ailenin tavrı ile bu sorumluluğu iyi ayırtetmek gerekir diye düşünüyorum.

Bu çocuk bizim maça gelse ve başına bir şey gelmeden hayatına devam etse idi ailenin bu çocuğu verebileceği eğitim neydi, bu olayı kullanarak telep ettiği eğitim düzeyi nedir? Aslında bütün hikaye buradan çıkmaktadır.

Bu çocuğun başına gelen olayın verdiği hasar bir daha bu çocuğun toplum içerisinde bulunmasına engel olacak düzeyde ve sırf bu hasar nedeniyle okuluna devam edemeyecek düzeyde ve özel eğitime muhtaç etmişse, yapılması gereken açık ve nettir, kulüp olarak bu çocuğun özel eğitimi için gerekli bütün giderleri karşılamakla yükümlüyüz.

Ailenin taleplerinden yola çıkarak biraz gaddarca olacak ama nacizane bir yorumum olacak; Aile çocuğun yaşamış olduğu bu olayı kullanarak kendi hayatlarının bundan sonraki kısmını garanti altına almaya çalışmaktadır.

- Eğer bu çocuk özel eğitime muhtaç ise yaşadığı sağlık sorunu okula gitmesine engel ise neden KOLEJ EĞİTİMİ İÇİN uğraşmaktadırlar?

-Kolej ile devlet okuluna gitmek arasında bu çocuğun sağlığı açısından ne gibi bir fark vardır?

-Bunların hepsi, yaşanan son derece vahim bir olaydan menfaat temin etmeye yönelik eylemlerdir, işin acısı bunu yapan çocuğun ÖZ ANNESİDİR.

Bu utanmaz adamlar annenin çocuğunun üzerinden menfaat temin etmeye çalışmasını ayıplamak yerine kulübümüze sallayarak kendilerince reyting yapmaktadır.

Tamamen söylediklerinize katılıyorum.

Yazdıklarımı okursanız anlarsınız zaten..

Ahmet Cakar basladi Aysal'a sallamaya. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt