SEVGİLİ CENK YELKENCİ!
Elbette ki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek bir insanlık vazifesidir.
Burada konu şudur, bu çocuk bizim taraftarımız olarak bir maç seyretmeye gelmiş ve başına bir olay gelmiştir. Hukuki olarak kulübün sorumlu olduğu aşikardır.
Ancak, bu sorumluluk nedir bunu belirlemek ve ailenin tavrı ile bu sorumluluğu iyi ayırtetmek gerekir diye düşünüyorum.
Bu çocuk bizim maça gelse ve başına bir şey gelmeden hayatına devam etse idi ailenin bu çocuğu verebileceği eğitim neydi, bu olayı kullanarak telep ettiği eğitim düzeyi nedir? Aslında bütün hikaye buradan çıkmaktadır.
Bu çocuğun başına gelen olayın verdiği hasar bir daha bu çocuğun toplum içerisinde bulunmasına engel olacak düzeyde ve sırf bu hasar nedeniyle okuluna devam edemeyecek düzeyde ve özel eğitime muhtaç etmişse, yapılması gereken açık ve nettir, kulüp olarak bu çocuğun özel eğitimi için gerekli bütün giderleri karşılamakla yükümlüyüz.
Ailenin taleplerinden yola çıkarak biraz gaddarca olacak ama nacizane bir yorumum olacak; Aile çocuğun yaşamış olduğu bu olayı kullanarak kendi hayatlarının bundan sonraki kısmını garanti altına almaya çalışmaktadır.
- Eğer bu çocuk özel eğitime muhtaç ise yaşadığı sağlık sorunu okula gitmesine engel ise neden KOLEJ EĞİTİMİ İÇİN uğraşmaktadırlar?
-Kolej ile devlet okuluna gitmek arasında bu çocuğun sağlığı açısından ne gibi bir fark vardır?
-Bunların hepsi, yaşanan son derece vahim bir olaydan menfaat temin etmeye yönelik eylemlerdir, işin acısı bunu yapan çocuğun ÖZ ANNESİDİR.
Bu utanmaz adamlar annenin çocuğunun üzerinden menfaat temin etmeye çalışmasını ayıplamak yerine kulübümüze sallayarak kendilerince reyting yapmaktadır.