Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Alin iste. Helvaci´nizin vizyonu Holmann :D

Hay emenikenizi geçin artık sonuç çıkacakmı ya dönün ali dürüste artık

Ercanı ıslak odunla tenhada kıstırıp bir temiz dövecen.

Ali Durustu bu kadar mı cabuk unuttu bazilarınız? Fazla acık konusmadan laf oyunu yapıyodur her zaman ki gibi. Bu yaz devrim gerceklesecek, emin olun.

Bizim stadyumu izleyin..O daha iyidirii.Helvacıda katılacak..

Bülent'de döndü, dün gece fener saha dışındada iyi çalışıyo diyodu şimdi fenerle pe alakası yok diyo.

Cevap: Ali Dürüst Kanaltürk'te

Yazık ya konu mankeni gibi , duruyor orada şimdi açtım zırbolar Emenikeyi konuşup , aklıyacaklar neden oynamadıgı için bahane arıyorlar, hikaye anlatıyorlar....

GS yı seven idareci şu kanala çıkmaz ,ne var şu muhtarın .......... ( mavi boncuk var galiba)

Bırakınya işi bitirmişler gerisi fasa fiso ,bu sene millet tepinsede ,zırlasada ,kızsada ,FB , şampiyon olmuştur.

1. Başkanları HİÇ BİR GÜÇ ENGELLİYEMEZ , ( bu sene FB şampiyonlugu )

2.2.Başkanları bu sene işi son haftaya bırakmıyacaz

DERLERSE , neticede iş biter....

Ulan şu GS ya küfür eden adam, orada o konuşuyor , Ali Dürüst bey de konu mankeni gibi duruyor yazık ...

Bizim başkan çok büyük konuştu , cezasını çekti, sırada A.Y ve 2. başkanlarında , çok büyük konuşuyorlar , mutlaka onlarda cezalarını çekecekler, ha bu sene olmazsa bile Ş.Liginde , o HİÇ BİR GÜCÜN gücünü görürüler ( demedi demeyin) ama öyle ,ama böyle o laflarının bedelini çekerler ( aynı büyük konuşmalarıda BJK lı Adalı yapmıştı ,herkes bizi kıskanıyor,ruya takımı kurduk diye ) onlarda neticeyi gördü ..

HİLEKARIN HİLESİ SANMAKİ KAR GETİRİR

ELE BİRSE

KENDİNE BİNBİR EFKAR GETİRİR...

Genc oyuncu falan almayacagız demis bende yıkıldım simdi.

Helvacı da durum nedir arkadaşlar?

Çıktı mı konuşmaya acaba?

Yemin ediyorum siz bu isi bilmiyorsunuz ha. Bide bu isi biliyoruz diye geciniyorsunuz. Bu isin maddi boyutu var. Hepsini yollayacagiz derse, kimden para kazanacak? Kim ne kadar teklif eder? Atiyorum, Stancu gidecek kesin derse, onu alacak takim kac para verir ki? 500.000 Euro´ya kapatmak isteyecek mesela.

Valla birakin bu isi. Bide hava atiyorsunuz :D

bugünkü durumunda stancu'ya birak 500.000'i ...5 bin veren cikmaz...kendimizi kandirmayalim...

bu oyunculari bugün satmak istesen kimse para verip al-maz !!!

Bence programmi kendiniz dinleyin ona göre yorum yapin.

Bazen insan birseyi yanlis anliyor, yaziyor foruma, sonra herkes onun üstüne bir yorum yapiyor.

Yanlis olabiliyor.

Ne yapacaksınız Mehmet Helvacı'nın konuşmasını?Nasılsa 1 hafta sonra ortadan kaybolacak.

Ali Dürüst şuan stüdyodamı?

Açtım bakıyorum..Bende telefonla bağlandı falan sandım..Ayıp ozaman..

Madem adamı neden davet ediyorsun..

Arkadaşlar Ali Dürüüst her zaman böyledir..Basına isim vermez..

Terim veya X hoca gelsin bakalım..Ben bunları istemiyorum derse ne diyecekler..Yokmu diyecekler..Zaten kafalarına göre transfer yapmasınlar..Hocaya göre kadro kurmak en iyisi.

İsteyen Kıranı desteklesin..Hocasıda belli..

Kesin Yine Kavga Çıkar Kapatırlar Programı :asd: Bu ercan saatçi şerefsizinin olduğu programda hayır olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt