Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

helvaci büyük bir operasyon olacak, olmali, olmazsa seneye heycanli, sampiyonluga oynayan bir Galatasaray taraftara izlettirmek pek mümkün degil diyor.

diger iki aday tam tersine, kadro iyi, hos, sorun yönetimdeydi, bir kac transferle bu kadro cok daha iyi isler yapar diyor.

helvaci mesela yabancilarin epsini gönderirmisin sorusuna, simdi buna cevap verirsem olmaz dedi, cünkü baskan secilirsem bu topculari mümkün oldukca az kayipla elden cikaricak olan benim diyor, bu yüzden simdi burda birsey söyliyemem diyor ama büyük bir calisma olacak, kadro yenilencek, yoksa seneye bu topcular toplulug ile taraftar birlesip, sampiyonluga oynayamaz diyor, yani tam bizim dedigimizi söyliyor, istedigimizi söyliyor.

diger iki aday ama tam tersine, bu kadronun kaliteli oldugunu savunuyor, iyi bir yönetimle, iyi bir td bir mok yapabileceklerini saniyor. Oysa bu topcularin cogu bizim icin bitmistir, 3 senedir yapamadiklarini seneye mi yapicak hakan balta, servet cetin, zan, kewell, sarp yada bir baskasi Allah askina?

bu topcular sadece bu sene degil, 3 senemizi caldi, bunu farkinda degil diger 2 aday

ama helvaci farkinda, cunku o bizden iyi taniyor bu topculari

benıde bunlar dusunduruyor.acaba bız medyanın gazıyla bı ruzgara mı kapılıyoruz diye

bir yandan da helvacı ıste dıyorum soylese nolur soylemese ne olur

Helvacı Telegole nasıl kapak yapmışdı..Geliyorum diyip gelmemişdi:)

Helvaci cok duzgun bir insan

bunu bilirbunu soylerim

polati yalan söyledigi icin arkandan vurmus, bunu da ögrenmis olduk ))))

1 saatir konuşuyo, tek falsosu yok, tek kaypak cevap yok, biraz daha güçlü bir listeyle girebilseydi keşke.

kimin onde oldugunu dusunerek oy vereceklerse aysal kazanir

ama kim daha yakisiyor daha donanimli diye oy vereceklerse helvaci alir

helvacı yı hiç benimseyemedik ama adam taraftarın nabzını tutmuş gibi gelirse BAM gider en azından BAM+hakan balta+servet gidecekse kıranın bile seçilmesi lehimizedir

bence gerard houllier helvacinin futbol akli.

ya tamam benim gözümde kendini akladı ama ben ünal aysalın dün o duruşunu gördüm tamamdır dedim. ünal aysal bu klübe cag atlatır.

Beyler Aysalın fb icin soyledikleri Azizenin bile agzına dolandı ki Mehmet Helvacı cok iyi cevap verdi.

Oy verecek üyeler bunları onemsiyor haberiniz olsun.

Beklenenden fazla oy alırsa sasırmam.

Yalniz Aysal`in söylediklerini carpitiyorlar.

Soru aynen su idi: Son 10 yilda fenerin Galatsaray`a karsi bir önde olma durumu söz konusu mu?

Cevabida: Evet kabul etmek gerekir ki son dönemde öyle oldu, ama bizim de önde oldugumuz dönemler oldu, ve daha da gelecektir.

Futbol akli icin aklima gelenler (kariyerli, yasli):

Marcelo Lippi

Roger Lemerre

Gerrard Houllier

Aime Jaquet (dogru mu yazdim bilmiyorum)

Bütçe muhabbetini nerelere çektiler..Bütçe farkından bahsetmişlerdi.

beyler gerrard houllier helvacinin futbol akli...

bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt