Tunç Sever
Tecrübeli Üye
- 6 Eylül 2010
- 5.199
- 0
- 1.171
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk
benıde bunlar dusunduruyor.acaba bız medyanın gazıyla bı ruzgara mı kapılıyoruz diye
bir yandan da helvacı ıste dıyorum soylese nolur soylemese ne olur
helvaci büyük bir operasyon olacak, olmali, olmazsa seneye heycanli, sampiyonluga oynayan bir Galatasaray taraftara izlettirmek pek mümkün degil diyor.
diger iki aday tam tersine, kadro iyi, hos, sorun yönetimdeydi, bir kac transferle bu kadro cok daha iyi isler yapar diyor.
helvaci mesela yabancilarin epsini gönderirmisin sorusuna, simdi buna cevap verirsem olmaz dedi, cünkü baskan secilirsem bu topculari mümkün oldukca az kayipla elden cikaricak olan benim diyor, bu yüzden simdi burda birsey söyliyemem diyor ama büyük bir calisma olacak, kadro yenilencek, yoksa seneye bu topcular toplulug ile taraftar birlesip, sampiyonluga oynayamaz diyor, yani tam bizim dedigimizi söyliyor, istedigimizi söyliyor.
diger iki aday ama tam tersine, bu kadronun kaliteli oldugunu savunuyor, iyi bir yönetimle, iyi bir td bir mok yapabileceklerini saniyor. Oysa bu topcularin cogu bizim icin bitmistir, 3 senedir yapamadiklarini seneye mi yapicak hakan balta, servet cetin, zan, kewell, sarp yada bir baskasi Allah askina?
bu topcular sadece bu sene degil, 3 senemizi caldi, bunu farkinda degil diger 2 aday
ama helvaci farkinda, cunku o bizden iyi taniyor bu topculari
benıde bunlar dusunduruyor.acaba bız medyanın gazıyla bı ruzgara mı kapılıyoruz diye
bir yandan da helvacı ıste dıyorum soylese nolur soylemese ne olur