Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Yalnız t.d konusunda ayın 23 ü demedi..23 ü olan hafta dedi..

Lütfen bunu karıştırıp ayın 23 ünde adam asmaca oynayıp Başkana laf etmeyelim..

Yalnız ilk defa bu kadar baskın ve otoriter bir başkanımız var..

Zaten öyle olması gerekiyor. Yaklaşık 1 senedir Adnan Polat'ın pısırık ve korkak olduğundan yakınıyordum. Arda'yı bitirmeye çalışırlar, takım içi dengeyi bozmaya çalışırlar, günlerce kulübü yıpratırlar ama beyefendi bir kere bile çıkıp dur diyemez. Medya konusu takımın geleceği ve hüviyeti açısından çok önemlidir, eğer dişini göstermezsen kesinlikle başarılı olamazsın.

Mutlaka burayı takip eden bir yönetici yada bir yönetici yakını vardır konuşmalarıyla, duruşuyla son dakikada bizler için ve özellikle Serhat Ulueren için süpriz bir gol atışıyla başkana sonsuz Teşekkürler ederizz :)

Bence Fatih Hoca ya gidecekler bizim şartlar bunlar profesyoneller var yabancı transferi sana bırakmıyoruz kabul ediyorsan buyur gel iyide maaş verirler eğer kabul etmezse ilk olarak lucescu için görüşülür çünkü hem tanıdık hem çok iyi bir hoca hem de gelirse hiç sesini çıkarmaz bunların hepsini kabul eder ama gelmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum aynı şekilde başkan da öyle düşünüyor çok sürpriz 3. bir isim de çıkabilir gerets için de bülent tulun'un çok ısrarcı olduğunu düşünüyorum ve gerets'i çok sevmeme rağmen sırf şu bülent tulun istiyor diye gelmesini istemiyorum zaten ilk yönetim kurulu toplantısında da bülent tulun'a aktif görev vereceklerini düşünmüyorum dışarda danışman olarak kalır böylece küsmesi de engelleniir hayri kozak gibi.

"Yönetim kurulundan herhangi bir kişi futboldan sorumlu olmayacak. Futbolla yerli, yabanci profesyonel calisanlar ilgilenecek!"

En cok burasi hosuma gitti, isinin ne oldugu kadar isinin ne olmadigini da bilen, bilincli, zeki ve otoriter bir baskanimiz var. Bosuna tarihi oyla secilmedi bu adam, baskan secilmek icin illa yönetimde calismis olmanin gerekmedigini de gösterdi. Hakkinda cok sey bilinmemesine ragmen, daha hic bir konusmasini duymadan, bu kadar güven veren bir baskan daha görmedim. Emin ellerdeyiz, hissediyorum!

Bundan sonra kimse kanalına davet etmeye cesaret edemez başkanı :D

Reyis, ntv ve hürriyet de sırada. Bunlara da el atsan iyi olacak :D

Bu Ahmet Çakar,Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak bakalım sallayabilecekler mi akşam?Yiyorsa sallayın lan!

Bence Fatih Terim ilk tercih degil. Zaten Fatih Terim bu sözleri duyduktan sonra Galatasaray´a gelir mi süpheliyim. Fatih Terim heycanini kaybetmis görünüyor filan dedi Büyük Baskan. Sevmez öyle laflari Fatih Terim :) TD konusunda biraz üzüldüm acikcasi. Yani alternatifler arasinda Van Gaal gibi cok önemli hocalar olsa tamam diyecegim de, Martin Jol ya da Gerets beni kesmez.

Ünal Aysal bu ezdiği Serhat'a şununla ilgileniyoruz mu diyecek? Elmander fala nyalan bence, erçi yine süper topçular da Cambiasso-Drogba bekleyince böyle oluyor işte.

Bence Fatih Hoca ya gidecekler bizim şartlar bunlar profesyoneller var yabancı transferi sana bırakmıyoruz kabul ediyorsan buyur gel iyide maaş verirler eğer kabul etmezse ilk olarak lucescu için görüşülür çünkü hem tanıdık hem çok iyi bir hoca hem de gelirse hiç sesini çıkarmaz bunların hepsini kabul eder ama gelmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum aynı şekilde başkan da öyle düşünüyor çok sürpriz 3. bir isim de çıkabilir gerets için de bülent tulun'un çok ısrarcı olduğunu düşünüyorum ve gerets'i çok sevmeme rağmen sırf şu bülent tulun istiyor diye gelmesini istemiyorum zaten ilk yönetim kurulu toplantısında da bülent tulun'a aktif görev vereceklerini düşünmüyorum dışarda danışman olarak kalır böylece küsmesi de engelleniir hayri kozak gibi.

Bülünt Tulun'un aktif bir rol alıcağını pek sanmıyorum. Konusmalarından daha çok A.Öztürk'ün dediği gibi Peter Kenyon gibi prosfesyoneller geliyor sanki öyle anladım.

Medya sözcüsü bence ya Adnan Öztürk ya da medyaya ayar vermeyi seven Ali Dürüst olacak. :)

Aysalin saygi duydugu tek yazar sanirim Sansal büyüka

Şimdi Özdenak atıp tutsun bakalım ARDA hakkında.:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt