Fatih Terim Ankaragucu macinin ardindan yaptigi aciklamada transfere dair su demeci vermisti: "Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum. Galatasaraylılar için en doğru karar ne ise onu uygulayacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda bize uygun isimleri alacak, hedeflerimizde bize yardımcı olmayacağını düşündüğümüz isimlerle ise yollarımızı ayıracağız."

Ardindan Goztepe macinin mac sonu toplantisinda yine transferler sorulunca: "Badou Ndiaye'nin idari şartları yerine geldiği zaman pazartesi ya da salı günü kiralık olarak takıma katılacak. 31 Ağustos'a kadar vaktimiz var. Eksik olan yerleri çok net söyledim. Hala merkez atak oyuncusunda ısrar ediyorum. Yuto'nun arkasına sol bek mutlak şart. Bir de stoper söylemiştim. Bakıyoruz. Gitmek isteyen arkadaşlarımız var ise, onlar için de bir 10 günlük süre var. Profesyonel hayat, oluyor böyle şeyler."

Arabistan transfer doneminin kapanmasina saatler kala Gomis (6m) ve Maicon (kiralik) satislari resmilesti gibi. Gercekten hocanin soyledigi gibi cok sasirdik. Yedek birakilarak satilmasi gundeme gelen Belhanda, Feghouli ve Gomis'ten sadece Gomis, o da oldukca dusuk bir bedele, Al-Hilal'e gitti. Henuz kimse gelmis degil fakat 4 yabanci hakki acilmis durumda.

Hocanin da soyledigi gibi hedeflerimiz dogrultusunda dogru isimlerin alinacagini dusunuyor musunuz? Tum sorumlulugu ustune aldigini soyleyen hocaya guveniyor musunuz? Tabii gelenleri gorerek yorum yapmakta fayda var ama simdiden goruslerinizi merak ediyorum.

Cevabimi soruya yazmak istemedim ama tabii ki de hocaya sonuna kadar guveniyorum. Kulubu ve futbolu kimsenin ondan iyi bildigini sanmiyorum. Galatasaray'in menfaatleri icin en iyisini onun bilecegine, bu menfaatler dogrultusunda en iyisinin yapilmasini saglayacagina dair zerre kadar suphem yok.

1 Eylul'e kadar kimse takima katilmasa dahi bu fikrim degismez.

asla guvenmem olası başarısızlıkta transfer yapmadılar diye sıyrılacak işin icinden bu takım hic top oynamıyor

3 takımda berbat durumda transfer yapılmıyor bu kadar düşük paraya yolladıktan sonra istesekte yerlerini dolduramayız gençler eğer çoşmazsa hapı yuttuk.

Güvenmeyen var ise bu gemiyi terk etsin seneye mayıs ayın da bunları hatırlatacam

Pek kıymetli imparator fatih gerim hocamq güvenim sonsuz, son iki transfer biraz kafa karıştırdı ama şaşıracağımızı söylemişti zaten. Gelecek isimler hemen hemen belldir her şeyin plan dahilinde olduğu kanısındayım.

Gomisin içerde alacağı kalmış olabilir bu şekilde rakam 8 e fqlan çıkabilir yani bekleyip görelim, maiconun kira bedelini falan da bir görelim derim peşinen saydırmayalım.

Cevabimi soruya yazmak istemedim ama tabii ki de hocaya sonuna kadar guveniyorum. Kulubu ve futbolu kimsenin ondan iyi bildigini sanmiyorum. Galatasaray'in menfaatleri icin en iyisini onun bilecegine, bu menfaatler dogrultusunda en iyisinin yapilmasini saglayacagina dair zerre kadar suphem yok.

1 Eylul'e kadar kimse takima katilmasa dahi bu fikrim degismez.
Lan forvette eren var eren. Topa vuracam diye çim döven eren.
Terim mi atacak golü.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CL de averaj takımı oluruz kuraya göre, ligde ilk 3 içinde olmak hayal gibi n'diaye hariç transfer olmaz. stoper hattı serdar-ahmet-ozan-donk olur forvet hattı garry-muğdat-eren-onyekuru-feghouli-sinan olur.

Sneijder ide aynı sebepten yedik şimdi gomisi de.
Sneijder in yerine belhanda geldi tüm sezon sneijder arandı, önümüzdeki sene de gomisi ararız.
Yönetime terim e terbiyesizlik dahi yapsa bu kadar şeffaf olmamalıydık. Piyasasını alt üst ettik el birliğiyle.

Terim'e zerre güvenmem... Ama TDdir. destek veririm gittiği güne kadar. Giderse de sevinirim.

Şampiyon olamazsak bu işten çıkar yok. 3 ten kuru sabitledik araplara. Yani lig kurtarmıyor seni. Bu işten siyrilmanin tek çözümü şampiyon olup cl inde boy göstermek.

Hangi isten? Borclardan mi?

Su dort yili dogru mali planlamayla kapatmak en onemli sey bence. Bu esnada olabildigince sportif basari da kovalamaliyiz.

CL parasi tabii ki cok guzel ama sart degil kesinlikle.

Hangi isten? Borclardan mi?

Su dort yili dogru mali planlamayla kapatmak en onemli sey bence. Bu esnada olabildigince sportif basari da kovalamaliyiz.

CL parasi tabii ki cok guzel ama sart degil kesinlikle.
Nası şart değil ya. Kur 3ten sabit diyorum şuan 7 oldu. 2 kat fazla ödeme yapmak zorundasın sen elindekilere yani. Bu şartlar altında cl şart değil mi diyon yani.
Ki sen 2 sene şampiyonluk kacir bak neler oluyor o zaman

Daha önce vizyoncu tayfanın dolduruşuyla pek kıymetli hocama yüz çevirdim sonra başımıza gelmeyen kalmadı, bir daha asla.

Gomisin satış rakamı yönetimin mallığı hoca ne yapsın alış satış işine de mi hoca yapacak liste vermiştir şunları yollayın şunları alın diye zaten şaşıracaksınız deme nedeni o ama yönetim satma işinde her şeyi batırdı nasıl toparlıyacaklar hiç bilmiyorum.

Geri
Üst Alt