Hocama bende güveniyorum. Yıllarını bu futbol organizasyonuna harcamış ve sürekli kendini geliştirmeye çalışan birine elbette güvenirim. Ayrıca transfer konusunda son dönemde çok isabetli isimler kadroya katıldı. Son örneği Nagatomodur. Hatta Onyekuru da yazılabilir. Muhtemelen finansman için kaynak bu şekilde ayarlandı. Transferler yetişmeyecek maçlara Eren ve Ahmet Çalık ile çıkacağız diyenlere bakmıyorum. İlla ki bir forvet bir de stoper takıma kazandırılacaktır.

Gomisin satış rakamı yönetimin mallığı hoca ne yapsın alış satış işine de mi hoca yapacak liste vermiştir şunları yollayın şunları alın diye zaten şaşıracaksınız deme nedeni o ama yönetim satma işinde her şeyi batırdı nasıl toparlıyacaklar hiç bilmiyorum.

Hocanin haberi ve istegi disinda yaprak kimildamiyordur su anda Galatasaray'da

Şimdi şaak diye Welbeck sonra bir şaak daha Modeste bir şaak daha N'Diaye . Yeter mi ? Bir şaaak daha Yoshida . Çil yavrusu gibi dağılırsınız .

Cevabimi soruya yazmak istemedim ama tabii ki de hocaya sonuna kadar guveniyorum. Kulubu ve futbolu kimsenin ondan iyi bildigini sanmiyorum. Galatasaray'in menfaatleri icin en iyisini onun bilecegine, bu menfaatler dogrultusunda en iyisinin yapilmasini saglayacagina dair zerre kadar suphem yok.

1 Eylul'e kadar kimse takima katilmasa dahi bu fikrim degismez.
Ilk mesajı okurken bıçağı bilemeye başladım ekranda isminin bulunduğu yere saplamak için... sonra ikinci mesajı gördüm ve bıçağı bıraktım elimden usulca. Şimdi sakinim...

Cevap: inanıyoruz, güveniyoruz, biliyoruz ki hoca ve yönetim elinden gelenin en iyisini düşünmekte ve yapmaktadır.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuculmeye gidilemez mi? Gomis ve Maicon satislari ilk adimdir diye dusunuyorum.

Seneye de bayagi rahatlayacak elimiz
Rakamlar tabiki tartışılabilir lakin çoğumuz farkında değil, sadece biz değil kulüplerimiz baya bildiğin batıyor. 2017 den bu yana kur artışı yaklaşık yüzde yüz arttı. Saçma sapan bir şekilde şuursuzca yapılan kontratlardan kurtulmak zorundayız başka yol yok.

Galatasaray’ın menfaatleri şampiyonluk.Galatasaray’ın menfaatleri şampiyonlar ligine katılım.Galatasaray’ın menfaatleri 3-5 m euroya oyuncu satıp ligi 3-4 bitirip milyonlarca euro gelirden etmek değil.Fatih hocam bunun farkındadır buna eminim.Umarım yönetimde farkındadır

Küçülmeye gidilir ama buna taraftarın sabrı ne kadar olur onu tartışak lazım. 2 maç kaybedince takım homurdanmaya başlayan taraftardan bahsediyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğrudur aynen öyle de yapacak bir şey de yok ama. Rakamların azlığı çokluğu tartışılabilir tabi o konu ayrı lakin küçülmeye gitmek zorundayız ne yazık ki yapacak bir şey yok. Belki altyapıyı falan geliştirmemize vesile olur bu durum, taraftarız neticede yeri gelecek cefa çekeceğiz bu işin fıtratında var bu işler.

Doğrudur aynen öyle de yapacak bir şey de yok ama. Rakamların azlığı çokluğu tartışılabilir tabi o konu ayrı lakin küçülmeye gitmek zorundayız ne yazık ki yapacak bir şey yok. Belki altyapıyı falan geliştirmemize vesile olur bu durum, taraftarız neticede yeri gelecek cefa çekeceğiz bu işin fıtratında var bu işler.
Ben cefa kısmına razıyım abi geçecek taraftarlık o zaman ortaya çıkar zaten. o zaman görecem ama klavye başından kulüp yönetmeye çalışanları.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şl özelinde gomisin gidişine üzülmemek lazım arkadaşlar, tamam büyük katkı verdi geçen sezon ama bu adam değil miydi büyük maçlarda kaybolan? Bir anda şl golcüsüne dönüşecek değildi ya... Yerine adam alınmazsa büyük sıkıntı tabi o başka konu. Kalibre meselesine fazla takılmamak lazım, hoca bir sistem oturtur bir bakmışsın gomisten bir gömlek düşük adam şl de 8 gol atmış. Bkz burak yılmaz.

Ben FT hocama güveniyorum.
Galatasaraya yakışır bir takım kuracağız.

Gscimbom Mobile

Geri
Üst Alt