Colin Kazım: ''Türk olmaktan gurur duyuyorum''

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
3e27a80fa3fc492cbf7881eb8229738f.jpg

Futbol hayatına İngiltere'nin Championship Ligi takımlarından Derby County'de devam eden Colin Kazım Richards, dün sosyal medya üzerinden ırkçı saldırılara maruz kaldı.

34 yaşındaki oyuncuya, siyahilere ve Pakistanlılara hakaret etmek amacıyla sarf edilen "Paki" kelimesi yazıldı. Derby County olayın ardından ırkçılığa karşı durduğunu ve oyuncusunu desteklediğine dair açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Colin Kazım Richards bu yaşta çocuğuna ırkçılığın neden hala olduğunu anlattı" ifadeleri yer aldı.

Milli hesaptan destek​

Yaşanan olayın ardından resmi milli takım hesabı "Toplamda 43 defa Millî formamızı giyen Kazım Kazım'a yapılan ırkçı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yanındayız" mesajı yayınladı.

Tecrübeli oyuncu ise "Türk olmaktan ve Ay Yıldızlı bayrağımdan her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim..." diyerek yanıt verdi.

servet ve gokhani sirtina bindirip gezdirmisti kadikoyde
sag kanat yerine forvet icin daha uygun bir elemandi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şampiyonluğa giden takımdan transferini isteyen denişik reis.

türk liginde görmek isteriz tekrardan

CKR

Sevilmiyordu, gitmek için yeterli bir sebep.

Adam hiç yatmadı her ülkede oynadı, istatistikleri de hep fena değil.

Evet döneminin Babel'i gibiydi biraz. Sevmeyenleri kötü olsun diye duaya yatıyordu adeta. Yoksa bayağı başarılı bir topçuydu bence de, ligin bugı gibiydi.

Şampiyonluğa giden takımdan transferini isteyen denişik reis.
En büyük pişmanlığım Galatasaray... O formayı bırakıp ayrılmam hayatımdaki en büyük pişmanlık. Herkesin beni boğmaya çalıştığı bir dönemde bana çok şey katan Terim’i bırakıp gitmek en büyük pişmanlığım oldu. Şu an iyi bir insan ve oyuncuyum. Artık çok olgunlaştım.

Evet döneminin Babel'i gibiydi biraz. Sevmeyenleri kötü olsun diye duaya yatıyordu adeta. Yoksa bayağı başarılı bir topçuydu bence de, ligin bugı gibiydi.
Terim de seviyordu aslında ama takım içinde dışlanıyormuş o yüzden dayanamadığını söyleyip affını istemiş.

Geri
Üst Alt