Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.812
- 3.133
2. Yarı Kg Var gelse de bizim kupon da gelse abiilk yari inter'in istedigi gibi basladi ve sona erdi,..
macin hemen basinda muthis bir hazirlanis ve bitis ile golu buldular...
milan tarafi bu gole karsilik verebilecek bir kac sans buldu, bu anlarda ise son vuruslarda etkisizlik ve de inter kalecisinin dogru yer tutusu ile beraber defans oyuncularinin top takibi one cikan nuanslardi bu anlarda.
devre boyle bitecek diye bekleniyorken, inter sapkadan tavsan cikarip muthis bir hazirlanisla 2.gole kavusmasi *milani moralmen sindirdi...
inter macta bolca duran top kazandi. bunlarda hakan biraz daha becerikli veya degerli kullanabilirdi.
genelde vuruslari barajdan dondu. kornerleri ise etkiliydi,ozellikle son korner nerdeyse gol oluyordu lautaro biraz daha etkili kafa ile dokunsa...
2.yari ben bir iki gol daha bekliyorum macta.
milan goller icin acilacaktir, arkada ,ilk yarinin sonlarinda verdikleri kontralari vermeye 2.yarida da devam edeceklerdir. bu anlarda inter dogru cikislari devam ettirip maci tamamen koparabilir....
milan tarafi da golle bulusabilir. leoa ile cok etkili girisler yapiyorlar alti pasa dogru... son secimlerde daha net olurlarsa golle bulusmalari olagan...
devrenin yildizi benim adima perisic ve lautaro....
guzel ve de bekledigim bir devre oldu. 2.yari lezzeti bir kat uste cikarmalarini umuyorum....