- 19 Temmuz 2009
- 9.382
- 1.500
- 1.748
Defalarca izlenmesi daha makbuldür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden yolladım renkdaşDownload linki atında bizde izleyelim.
bu düşünce yapısı ile müslümanlardan sittin sene bi bok olmaz.anca birbirlerinin kafasını kesip birilerinin piyonu olurlar...
Belgeseli izlemeden etmeden yorum yapan adamlar varBelgeselin bir bölümünde atina'daki bazı bilimsel belgelerin korunup günümüze taşınmasında etkin rol aldıklarından dolayı islam halifeleri övülüyor. Bazı aklı evvellerde böyle bir yapıma gidip kafir propagandası diyebiliyor. Doğrudur samanyolu veya kanal 7 tarzı kanalların belgesellerindeki gibi bütün canlıları ve kozmik evreni tanrının bir mucizesi olarak göstermiyor, Darwin'e küfretmiyor tam tersi evrim teorisini birçok konuda temel alıyor. Ama hiçbir dini inanca yakın durmuyor sadece sana değil! Bilimsel belgesel dediğinde böyle olmalı zaten. Dini veya tarihi belgesel değil bu. Tamamen bilimsel verilere dayanarak müthiş bir emek verip objektif bir şekilde belgesel hazırlıyorlar.
Bu tarz yapımları küçümseyip açın kuranı okuyun diyen adamlar acaba hiç kuranı okudular mı? Okudularsa ne anladılar çok merak ediyorum. Bende okumadım bu arkadaşlar kamuoyunu bir aydınlatsınlar bakalım ne anlatıyormuşİslam coğrafyasının bugün bu halde olmasına pek şaşmamalı. Günümüzde dindarlık din fanatizmine dönüşmüş artık...