Cosmos: Bir Uzay Serüveni

Defalarca izlenmesi daha makbuldür.

Belgeseli izlemeden etmeden yorum yapan adamlar var :red: Belgeselin bir bölümünde atina'daki bazı bilimsel belgelerin korunup günümüze taşınmasında etkin rol aldıklarından dolayı islam halifeleri övülüyor. Bazı aklı evvellerde böyle bir yapıma gidip kafir propagandası diyebiliyor. Doğrudur samanyolu veya kanal 7 tarzı kanalların belgesellerindeki gibi bütün canlıları ve kozmik evreni tanrının bir mucizesi olarak göstermiyor, Darwin'e küfretmiyor tam tersi evrim teorisini birçok konuda temel alıyor. Ama hiçbir dini inanca yakın durmuyor sadece sana değil! Bilimsel belgesel dediğinde böyle olmalı zaten. Dini veya tarihi belgesel değil bu. Tamamen bilimsel verilere dayanarak müthiş bir emek verip objektif bir şekilde belgesel hazırlıyorlar.

Edit: Metehan Turan isimli renkdaşın trollemesine gelmişim :D Ama yine de gerçek anlamda o şekilde düşünebilecek insanlar olabileceğini adım gibi bildiğim için yorumu silmiyorum.

Son düzenleme:
Belgeseli izlemeden etmeden yorum yapan adamlar var :red: Belgeselin bir bölümünde atina'daki bazı bilimsel belgelerin korunup günümüze taşınmasında etkin rol aldıklarından dolayı islam halifeleri övülüyor. Bazı aklı evvellerde böyle bir yapıma gidip kafir propagandası diyebiliyor. Doğrudur samanyolu veya kanal 7 tarzı kanalların belgesellerindeki gibi bütün canlıları ve kozmik evreni tanrının bir mucizesi olarak göstermiyor, Darwin'e küfretmiyor tam tersi evrim teorisini birçok konuda temel alıyor. Ama hiçbir dini inanca yakın durmuyor sadece sana değil! Bilimsel belgesel dediğinde böyle olmalı zaten. Dini veya tarihi belgesel değil bu. Tamamen bilimsel verilere dayanarak müthiş bir emek verip objektif bir şekilde belgesel hazırlıyorlar.

Bu tarz yapımları küçümseyip açın kuranı okuyun diyen adamlar acaba hiç kuranı okudular mı? Okudularsa ne anladılar çok merak ediyorum. Bende okumadım bu arkadaşlar kamuoyunu bir aydınlatsınlar bakalım ne anlatıyormuş :red: İslam coğrafyasının bugün bu halde olmasına pek şaşmamalı. Günümüzde dindarlık din fanatizmine dönüşmüş artık...

ironi nedir, ironi ne demek - Nedir Ne Demek (NND Sözlük)

İRONİ NEDİR? ironi ne zaman?

Ironi anlamı ve hakkında bilgi

Ironi Ne demek?

İroni - Vikipedi

https://eksisozluk.com/ironi--33439

https://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=İRONİ

:oley:

bunlara harcadıgın parayı cubbelıye verın ne gerek war bu kadar para harcıyorsunuz hepsı kur'an da yazıyor zaten.

edit: saka bı yana haluk bılgınerın sesıyle harıka bı belgesel halıne gelıyor mutlaka ızleyın

youtube da hem eski versiyonu hem de yeni versiyonu var. izleyebilirsiniz

Uzay belgesellerine yeni ilgi göstermeye başlayan arkadaşlar hubble imax ve hubble belgesellerinide izlerler ise müptelası olurlar astronomi belgesellerine.

Geri
Üst Alt