850 saatimi verdiğim oyun. Kaç aydır girmiyorum. Şuan ellerim tutmuyordur herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya beyler bir şey rica edeceğim, kuzenimden aldığım hesabında şifresini ve kullanıcı adını unuttum. Hangi mail'e bağlı olduğunu ise hiç bilmiyorum. Ben o hesabın adını yanlış hatırlamıyorsam M.Ars şeklinde değiştirmiştim, ilk nickname neydi hatırlamıyorum sordum da profilde daha önce kullandığı isimler diye bir yer varmış orada yazıyormuş. Bakabilir misiniz bir isim tam olarak neymiş.

Ya beyler bir şey rica edeceğim, kuzenimden aldığım hesabında şifresini ve kullanıcı adını unuttum. Hangi mail'e bağlı olduğunu ise hiç bilmiyorum. Ben o hesabın adını yanlış hatırlamıyorsam M.Ars şeklinde değiştirmiştim, ilk nickname neydi hatırlamıyorum sordum da profilde daha önce kullandığı isimler diye bir yer varmış orada yazıyormuş. Bakabilir misiniz bir isim tam olarak neymiş.

eğer doğru hesap ise

Bu üye şu isimlerle de oyun oynadı:
mArs
mム rs
mʌɾƨ
ɱʌɾƨ
m.Ars
MRSLN
ARSLAN

Yalnız açtığın hesap adını değişemiyorsun nicki değişmişsindir

Yani hesabın adını bulsan çözersin işi

eğer doğru hesap ise

Bu üye şu isimlerle de oyun oynadı:
mArs
mム rs
mʌɾƨ
ɱʌɾƨ
m.Ars
MRSLN
ARSLAN

Yok o değil, pozitif mi ne öyle bir şeydi ama bildiğin üzere tam isim lazım. Yİne de teşekkür ederim.

Yalnız açtığın hesap adını değişemiyorsun nicki değişmişsindir

Yani hesabın adını bulsan çözersin işi

Aynen öyleymiş, nasip artık hesap benim değildi zaten. Bu kaybettiğim 3. steam hesabı bunlar neyse de bir tanesinde dünya kadar oyun vardı :)

Yok o değil, pozitif mi ne öyle bir şeydi ama bildiğin üzere tam isim lazım. Yİne de teşekkür ederim.

Aynen öyleymiş, nasip artık hesap benim değildi zaten. Bu kaybettiğim 3. steam hesabı bunlar neyse de bir tanesinde dünya kadar oyun vardı :)

Ben Lol den dolayı tecrübeliyim benimde 4 senelik hesap felan gitmişti öyle

Steami açalı 6-7 ay oldu sırf o dalga yüzünden önce hesabı kaybedersem hangi soruları istiyorlar felan diye araştırdım bir metin belgesine yazdım ne olur ne olmaz diye

İşsizlik belki ama böyle şeyler hayat kurtarıyor

Renktaşım, hesaplardan birine kayıtlı olan oyunlardan birinin aktivasyon kodu da mı yok?

Hesaplardan birine kayıtlı bir oyunun Aktivasyon kodu, yani CD Key.

Ha o mu, yok. Ya ben ev taşıdım 1.5 yıl önce, masaüstü pc'nin olduğu odadan sadece pc'yi alıp geri kalan her şeyi bıraktım. Koca kütüphanelik ve büyük bir pc masası vardı. Muhtemelen onun içinde kaldı o gibi şeyler. Ajanda da işe yarayacak bir kaç şey vardır kesin de o kayıp işte, büyük ihtimalle eski evde kaldı.

Neyse yav çok önemli değil.

Böyle devam ediyo nasıl bir manyak olduğumu çözebilirsiniz :D

Saflarımıza önemli bir nefer katıldı arkadaşlar, CS go camiası kendisini head hunter olarak tanır biz ise ona Erman Türker deriz.

Dostum Erman'la oynuyoruz, var mı oynamak isteyten ?

Erman global elite olduğundan baya bir şeyler öğreniyorum ondan.

Geri
Üst Alt