Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Benim şu an durum maalesef pek iç açıcı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Ant-Man izliyodum yarısındayım dünde açtım uyuyakalmışım , bugun sizi satsam olur mu ?@Burak Pakdemir var mısın amigo ?

Abi Ant-Man izliyodum yarısındayım dünde açtım uyuyakalmışım , bugun sizi satsam olur mu ?![]()
Olur tabi paşa gönlün bilir, güzel film ortasında bırakıp ziyan etme sonra oynarız nasılsa.

5-6 ya kadar ders calisacagim, ondan sonra bende hazirim .dBugün müsaitim , şuan bile.
Bugün müsaitim , şuan bile.
Ah ah gözü kör olsun şu ihtiyarlığın.5-6 ya kadar ders calisacagim, ondan sonra bende hazirim .d
İhtiyar delikanlısın abiAh ah gözü kör olsun şu ihtiyarlığın.
Rütbe iki minimum.
Ben böyle işin MK.
Hanım tek duvar için duvar kağıdı almış, moda imiş tek duvara farklı bir duvar kağıdı, sokayım böyle modaya.
Desenleri bir birine tutturana kadar anamdan tekrar doğmuş kadar oldum.
Yok abi bu hanımları birbirleri ile görüştürmeyeceksin, yoksa tuhaf fikirler çıkıyor ortaya.
Boya ve duvar kagidi isini ögrendim evet yapabiliyorum.Nasıl yani sen duvar kağıdı yapıştırmayı mı biliyorsun?
Akşam çatışıyoz mu ondan haber ver.Nasıl yani sen duvar kağıdı yapıştırmayı mı biliyorsun?