Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
30 yaş altının alınmadığı bir ekip gibi duruyor.
Yaş sınırı olmaz bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksız rekabet yaratmamak açısından uzaktan izleyip Mehmet beyin takımını destekleyeceğim
O nasıl laf. Amaç eğlenmek illa izlemek istiyorsan gel her tur kafana sıksın Mehmet bey
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yükleyiver yav iki sıkarız işte ?Şaka diyorum ya
Oyun yüklü değil size iyi eğlenceler
Abi o saatlerde uyku tam bastırmış oluyor sabahda erken kalkıyorum . İnşallah oynarım diyim ama oynayamazsamda kusuruma bakmayın başka zamana inşallah .Ben bir bucuk, bilemedin iki saate müsait olurum.
Evdede misafir var aslında ama umrumda olmaz, özellikle 4v4 veya 5v5 ayarlayabilirsek baya iyi olur.
Estagfirullah, canin sagolsun.Abi o saatlerde uyku tam bastırmış oluyor sabahda erken kalkıyorum . İnşallah oynarım diyim ama oynayamazsamda kusuruma bakmayın başka zamana inşallah .
Biraz erkene alabilirsen iyi olabilir, 11-12 gibi sıkıntı olabilir malum yarın mesai var.Ben bir bucuk, bilemedin iki saate müsait olurum.
Is yerindeki bilgisayarima baglanip güncellemeleri baslattim.
Denerim ama iste arada kafadan bir saat saat farki var.Biraz erkene alabilirsen iyi olabilir, 11-12 gibi sıkıntı olabilir malum yarın mesai var.
Mehmet abi felaket valla .Estagfirullah, canin sagolsun.
Biz zaten oyunun piyonu, yemi olacagiz, Mehmet bey gibi 2131 yilindan gelmis bir Terminatör var.
Gayet sıradan bir oyuncuyum yav, siz çok kötüsünüzEstagfirullah, canin sagolsun.
Biz zaten oyunun piyonu, yemi olacagiz, Mehmet bey gibi 2131 yilindan gelmis bir Terminatör var.
Gayet sıradan bir oyuncuyum yav, siz çok kötüsünüz![]()
Yok sayin renktasim, ben ara ara baska oyunlar da oynuyorum, PS4 veya Xbox üzeri konsola alisik oldugum icin daha basariliyim ama daha cok twitch üzeri izliyorum ve öyle mekanin ortasina dikilip, kurbanlik koyun gibi adam harcayani pek görmüyorum.Gayet sıradan bir oyuncuyum yav, siz çok kötüsünüz![]()