- 13 Ekim 2014
- 108.819
- 58.477
- 4.588
oynayan var mi yoksa ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine benim olmadığım akşamı mı buldunuz MK
vay hainler oynuyorlar, mentin atmiyorlar
Dostlar, GSCliler, forumdaslar, dinleyin;
Ben monserleri gömmeğe geldim, övmeye değil.
Yarin sunlarin eline verelim bi best of 3'de ne dersiniz hea?
Ferit Bey kolsuz falan dedim alınmadın değil mi ? Forum samimiyetine güveniyorum![]()
Hamza'nın yakarışı , Erman abinin kini üf üf bu tayfa 5li olur savaş ilan eder yarın
Ferit Bey kolsuz falan dedim alınmadın değil mi ? Forum samimiyetine güveniyorum![]()
Hamza'nın yakarışı , Erman abinin kini üf üf bu tayfa 5li olur savaş ilan eder yarın
Yok hocam ne alınacağım. Cidden kafa açtı bizim hatun. Şu anda ciddi ciddi içiyorum oturdum. Ben ne yapıyorum diye sorgular oldum. Ne bu arkadaş ya bin tane şey var kafamda neymiş abisi ve yeğenleri gelmiş yengesine benziyormuş çocuklar şımarıkmış. Şuymuş buymuş az biraz aklım vardı oda gitti. Bir insan ardı ardına 100 msj atıp her verdiğim cevapta saçmalar mı. Her dakika bu yürümeyecek şu bu der durur mu eeee git o zaman.
Biliyordum beni sevmediğini benden vazgeçtiğini olayına bağlıyor sonrada ya cidden sıktım sıyrıldı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölü taklidi yapmayı denedin miYok hocam ne alınacağım. Cidden kafa açtı bizim hatun. Şu anda ciddi ciddi içiyorum oturdum. Ben ne yapıyorum diye sorgular oldum. Ne bu arkadaş ya bin tane şey var kafamda neymiş abisi ve yeğenleri gelmiş yengesine benziyormuş çocuklar şımarıkmış. Şuymuş buymuş az biraz aklım vardı oda gitti. Bir insan ardı ardına 100 msj atıp her verdiğim cevapta saçmalar mı. Her dakika bu yürümeyecek şu bu der durur mu eeee git o zaman.
Biliyordum beni sevmediğini benden vazgeçtiğini olayına bağlıyor sonrada ya cidden sıktım sıyrıldı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim gibi bir mal ile yine iyi bir skor aldiniz.Oyunlar için teşekkürler sonra yapalım yine bunu ısınma turları kabul edelim.
Estf, aynen öyle biraz antrenman yapman lazım, hem göbeğini eritirsin.Benim gibi bir mal ile yine iyi bir skor aldiniz.

Estf, aynen öyle biraz antrenman yapman lazım, hem göbeğini eritirsin.

Sakin ol şampiyon her şey adım adım, önce silah nasıl alınır buradan başlamalısın. ?Klavye ile oyun oynamayali bir 10 yil olmustur, ki zaten böyle oyunlarda cok iyi oldugum söylenemez.
Hele durun bakalim gece mesailerinde antrene edelim, komando olarak döneriz.
Sayın renktaşım, hala oyundasın bakıyorum, headshot.Sakin ol şampiyon her şey adım adım, önce silah nasıl alınır buradan başlamalısın.![]()