Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mail mi ?
Dün herkes buldu yav niye bulamadın ki
Abbondanzierimk
5v5 girerken server mı kurmamız gerekiyor?

Oynayacaksan akşam buralarda ol. Eğer yine benim olmadığım akşamı mı buldunuz dersen kan çıkar.Yine benim olmadığım akşamı mı buldunuz MK
Evet biri host oluyor, atölyeden harita çekiyorsun falan bir şeyler yapıyorsun yapmıştık daha önce. ping 60 falan civarı oluyor, ben host olmuştum hatta.
Dün Burak ynalışlıkla bir oyun kurdu pinglerimiz 600-700 arasındaydı. Paralı ihtiyaç olursa da problem değil yahu Ferit başkan var, atar ortaya 100-200 dolar yolumuzu buluruz.3-4 sene evvel biz de öyle yaptıydık da pingler 200-300'dü oynanmıyordu. Herhalde en leş interneti olan kurduydu serverı.
Maşallah senin patronun çocuğu sağlam çıktı baya 2'de bir başladı, ben arada 2 adet rekabetçi attım az önce baktım hala oynuyordu bir şeyler.tamam ekledim
Drama bak, tek bir like bile gelmemişGO oynamam ama Public server turnuvası düzenleyelim forumda.Katılım olacaksa ona göre maç server alacağım.Bunu mesaja like atarak belirtmeniz yeterli![]()

Belli bir saati yok 21'den sonra her an olabilir.kacta oynamak istiyorsunuz
Bıraksan hiç kalkmayacak abi, bide gidip kolay botlarla oynuyor.Maşallah senin patronun çocuğu sağlam çıktı baya 2'de bir başladı, ben arada 2 adet rekabetçi attım az önce baktım hala oynuyordu bir şeyler.![]()
Merminin önüne kafanı uzatıyor vurmuyor adamlar 
Yok vardı ama eski forumdan geçince silindi.Drama bak, tek bir like bile gelmemiş![]()