Vay vay vay, hazırcı tayfa gelmiş. Dün biz kahpece vurulurken neredeydiniz.

Ayrıca ben listeyi yazanlara göre oynayan kaç kişi var diye attım, şimdi girelim diye değil yav.

Evet ne oluyor şimdi, girmeyi düşünenler girecekleri saati yazsında çarşkı karışmasın.

Bana farketmez ben boşum herhangi bir saat girebilirim.

Abv acil isim cikti iki en gec uc saate kala gelirim

Evet hadi napıyoruz şimdi ? Yeter sayı var gibi rekabetçi için, biz girelim oynayalım sayı artarsa 4v4 veya 5v5'e döneriz site gelip gidiyor bu arada, oyundayım ben

Valla 6-7 kişiyiz sanırım 1-2 kişi daha gelirse karşı karşıya oynarız

Ayarlamaya çalışıyorum, tüm diplomatik çalışmaları yapıyorum.

Mühendise şu kadar veriyorum teknik elemana bu kadar ona buna... benim patron benim ne kadar aldığımı bilmiyor olabilir. Neyse oyununuzu oynayın. Ben de geçen sene bitirdiğim puzzle i yapıştırmakla uğraşayım. Umarım hiç etmem güzelim resmi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demekki senin patron seni sallamıyor :) ben kapıdaki bekçiden beden işçisine hepsini bilirim. Çünkü hepsinin kazancını takip etmem lazım. Piyasadan az veremem çok fazlada veremem. Tek bildiğim 1603 alan eleman sayısı 1 bile değil. Biz asgari ücret üzerinde veriyoruz. Şimdi diyorsun bu adam neden biliyor. Çünkü maaşları belirleyen benim. Bizde İK Finans gibi ayrı birimler yok. Tüm hesaplar 2 kişi üzerinden yürüyor. Ve mecburen maliyet çıkarırken personel maaşlarını bilmem gerek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt