- 14 Haziran 2009
- 29.718
- 14.617
- 2.868
Oynayacaksan akşam buralarda ol. Eğer yine benim olmadığım akşamı mı buldunuz dersen kan çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynayacaksan akşam buralarda ol. Eğer yine benim olmadığım akşamı mı buldunuz dersen kan çıkar.
Varmı şuan oynayan?
Demekki senin patron seni sallamıyorben kapıdaki bekçiden beden işçisine hepsini bilirim. Çünkü hepsinin kazancını takip etmem lazım. Piyasadan az veremem çok fazlada veremem. Tek bildiğim 1603 alan eleman sayısı 1 bile değil. Biz asgari ücret üzerinde veriyoruz. Şimdi diyorsun bu adam neden biliyor. Çünkü maaşları belirleyen benim. Bizde İK Finans gibi ayrı birimler yok. Tüm hesaplar 2 kişi üzerinden yürüyor. Ve mecburen maliyet çıkarırken personel maaşlarını bilmem gerek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demekki senin patron seni sallamıyorben kapıdaki bekçiden beden işçisine hepsini bilirim. Çünkü hepsinin kazancını takip etmem lazım. Piyasadan az veremem çok fazlada veremem. Tek bildiğim 1603 alan eleman sayısı 1 bile değil. Biz asgari ücret üzerinde veriyoruz. Şimdi diyorsun bu adam neden biliyor. Çünkü maaşları belirleyen benim. Bizde İK Finans gibi ayrı birimler yok. Tüm hesaplar 2 kişi üzerinden yürüyor. Ve mecburen maliyet çıkarırken personel maaşlarını bilmem gerek.
@Mehmet ArslanerHocam işte senin bu yaptığın işleri maliyet hesaplarını vs. şirkette başkaları yapıyor. Patron şirketlerinde çalışan neredeyse 1000 kişinin hesabını bilmez. İşe başladığım ilk gün maaşımı belirledi ve her sene belli oranda zam geldi. Muhasebeyle yürütüyoruz bu işleri. Neyse konuyu dağıtmayalım şimdi Mehmet Bey gelir çatar bana. Cumartesi günü hiç çekemem onun laflarını![]()
Sağlam asist yapıyorsun ne yapayım, Umut Bulut gibi boş kale varken dışarı mı atayım?Kenan Bey sen niye böylesin?
mustafa kaya olduğu her konuyu batırıyor ya
Sana sucukçu diyenlere karşı durmuş birine söylenecek laf değildi. Yazdım bunu bir kenara.
Nerede durdun? Ben görmedim, varsa öyle bir şey ittifakımızı kurabiliriz
Denk gelmemişsin. Öyle şov yapmam birini savunurken Ünsal Bey. Bu ittifakı kurmaya hazırım.
ÜMK koalisyonu sağlam temellere oturtup ilerlemeliyiz. İktidar ve muhaliflere gücümüzü göstermeliyiz o vakit.
İşte aradığım inanç ve vizyon. Ezilmişlerin sesi olmalıyız.
Anten takmasını öneririm, şu an meşgulüm ona ayıracak vaktim yok ne yazık ki.