Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bu ne birader?edit...
Ben senin yüzünden devamlı ekranı fazla kaydırmak zorunda mıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne birader?edit...
Sen bi yarım saat falan oynayıp rütbe 2'yi alsan fena olmaz, taş çatlasa yarım saatini alır.Bu ne birader?
Ben senin yüzünden devamlı ekranı fazla kaydırmak zorunda mıyım?
Kısmetse akşama düşünüyorum sayın renktaşım.Sen bi yarım saat falan oynayıp rütbe 2'yi alsan fena olmaz, taş çatlasa yarım saatini alır.
Sayın MK'nın cs go oynayabileceği bir bilgisayarı yokmuş ne yazık ki... 2018 Türkiyesinde bile böyle dramlar var n e yazık ki.@Mehmet Arslaner @Kenan Ünal @Mustafa Kaya ve diğer arkadaşlar varmıyız bu gecede?
MK kurda kafana sıkalım))
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sayın MK'nın cs go oynayabileceği bir bilgisayarı yokmuş ne yazık ki... 2018 Türkiyesinde bile böyle dramlar var n e yazık ki.
@Mehmet Arslaner @Kenan Ünal @Mustafa Kaya ve diğer arkadaşlar varmıyız bu gecede?
MK kurda kafana sıkalım))
Ohoo bir gün Kenan bir gün sen ezip duruyorsunuz. Abi Benim evdeki bilgisayar 2008 model. Ayrıca ben konsolcuyum. Pc de oyun oynamam.
Sayın MK'nın cs go oynayabileceği bir bilgisayarı yokmuş ne yazık ki... 2018 Türkiyesinde bile böyle dramlar var n e yazık ki.
Valla benden 5 kuruş çıkmaz, camış gibi içeceğine pc alsın![]()
Konsol derken evin büfesi ilemi oynuyorsun az iç MK)
Hayvanların hepsi asildir, kötülük nedir bilmezler doğalarını yaşarlar. Ben de bir camış ile dost olmayı isterdim açıkçası, destekliyorum fikrinizi sayın MK.Bu samimi, masum içten teklifiniz için teşekkür ederim Ferit Bey. Sıkıntı maddiyat değil elbette. Güçlü bir bilgisayara ihtiyacım yok. O yüzden gereksiz bir masraf olarak görüyorum. Paramı daha önemli şeylere harcıyorum.
Bir camışla oturup karşılıklı içmeyi çok isterdim abi.