Abi ortaklaşa bir camış alalım mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biliyorsun camış manda demek. Valla ben varım, kaç paradır bilmiyorum ama sütü çok kıymetli diye biliyorum. Manda yoğurdundan yapılan süt inek sütüyle yapılana göre çok daha sağlıklı mesela. Ben zaten beslediğim hayvanı kesip yiyemem, sütünden faydalanırım ama tabi. Eğer bu işe gireceksek hayvana eceliyle ölene kadar bakacağımızı kabullenmen gerekiyor, ne keserim ne de kestirtirim.

Pc üzerinden mi oynuyorsunuz?

Biliyorsun camış manda demek. Valla ben varım, kaç paradır bilmiyorum ama sütü çok kıymetli diye biliyorum. Manda yoğurdundan yapılan süt inek sütüyle yapılana göre çok daha sağlıklı mesela. Ben zaten beslediğim hayvanı kesip yiyemem, sütünden faydalanırım ama tabi. Eğer bu işe gireceksek hayvana eceliyle ölene kadar bakacağımızı kabullenmen gerekiyor, ne keserim ne de kestirtirim.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Hayvan eceliyle öldükten sonra da toprağa gömmek gerek. Derisinden de faydalanamayız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürekli oynuyorsanız bende edineyim oyunu o zaman. Belli bir takımınız mı var, ya da yer oluyormu?
Sadece forumla oynamak için alacaksan tavsiye etmem. Ciddi biçimde oynanmıyor ve süreklilik yok lakin arada sırada oynarım diyorsan ve rekabetçi fps oyunlarını seviyorsan veya başlamak istiyorsan durduğun hata. Zaten fiyatı makul 25 lira gibi bir şey.

Sadece forumla oynamak için oynayacaksan tavsiye etmem. Ciddi biçimde oynanmıyor ve süreklilik yok lakin arada sırada oynarım diyorsan ve rekabetçi fps oyunlarını seviyorsan veya başlamak istiyorsan durduğun hata. Zaten fiyatı makul 25 lira gibi bir şey.

Gördüm şimdi steam da fiyatını gayet uygun. Burda sizinle oynarım sadece onun dışında pek fazla ilgimi çeken bir tarz olmadığı için çok nadir oynarım. Maksat güzel bir ortam ve geyik dönüyorsa bende dahil olayım dedim. Yoksa el konsoluna hollow knight oyununu alıp oynayacaktım.

Yüksek müsadenizle balkonda rezene içmeye gidiyorum, oynama niyetinde olanlar belirtsin ona göre girelim.

Geri
Üst Alt