Şu oyunu bağlantılı oynamak için internetcafede sıra beklerdik :D

Her okul cikisi 8 9 kisiyle isgal ederdik internet kafeyi :/

Ilkokulda cok oynadim ama en iyi oynadigim zamanlar 2014 2015teydi dershane cikisi sabahliyorduk arkadaslarla universitede oynamadim hic
Gecen gun bir iki el atayim dedim bildigin kolsuz olmusum :(

Daha zevkli olması için forumdan min. 10 kişi olursa kendi aramızda oynarız ama çoğunluk sağlanmıyor ki :(

Dün misafirler baya geç saate kadar oturduklarından katılım sağlayamadım.

Steamden beni eklerseniz : imam hatipler kapatılsın

Bende dun feci problem oldu. Bugun haledebilirsem
Katilirim

Muhtemelen bu akşam olmaz Musap, zaten çok nadir bir araya gelip oynayabiliyoruz. Ama sayıyı çoğaltıp kendi aramızda 2 takım yaparsak güzel olur. Katılım olursa gün ve saat belirleyip hatta düzenli olarak bile oynayabiliriz.

Ha iyi oynayabiliriz yani takım halinde ben seni legendary eagle falan sanıyordum.

Abi şöyle 10-12 kişi toplayabilirsek 2 takım haline kendi aramızda oynayabiliyoru değil mi?

Öyle bir sayıya ulaşırsak misal her cumartesi yada 2 haftada bir cumartesi akşamları düzenli olarak oynayabiliriz gibi :D

5 e 5 güzel maçlar olur. Önemli olan herkesi aynı anda online yakalayabilmek

Abi şöyle 10-12 kişi toplayabilirsek 2 takım haline kendi aramızda oynayabiliyoru değil mi?

Öyle bir sayıya ulaşırsak misal her cumartesi yada 2 haftada bir cumartesi akşamları düzenli olarak oynayabiliriz gibi :D
Tabi tabi olur. En iyi internet bağlantısı olan ve en iyi bilgisayarı olan host olur, daha önce yaptık defalarca. İlla 10 kiş olmasına gerek yok, 8 kiş olsa da olur 4v4 yaparız, veya 1 er adet bot atarız.

Halı saha mantığıyla gün-saat vermek mantıklı olabilir aslında. Neticede az buz değil 2 saat falan ayırıyoruz, ona göre millet program yapar bu şekilde olunca kimisi 1 saat falan boş boş bekliyor, insanın oyun oynama şevki gidiyor bir de kıymetli haftasonu zamanı p.ç oluyor.

Halı saha mantığıyla gün-saat vermek mantıklı olabilir aslında. Neticede az buz değil 2 saat falan ayırıyoruz, ona göre millet program yapar bu şekilde olunca kimisi 1 saat falan boş boş bekliyor, insanın oyun oynama şevki gidiyor bir de kıymetli haftasonu zamanı p.ç oluyor.

Aynen abi. Şimdi oynamak isteyenler konuya ismini yazar şöyle 10-12 kişi olursak yedekli olarak, sonra da gün ve saat belirleriz herkes kendini ona göre ayarlar. En az 8 kişi ile de başlarız oynamaya.

Yarın maça kadar zaman öldürülebilir diye düşünmekten kendimi alamadığımı ifade etmeliyim.

Geri
Üst Alt