- 23 Ocak 2019
- 24.699
- 32.307
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni cache nasi olmus bayadir giremedimgiren varsa ekleşelim 25 yıllık fln csciyiz elhamdülillah
Parivision çoğu kişi tarafından kupanın favorisiydi onları da net yendik. Mouz mağlubiyeti çok kötüydü.aurora mongolz'u osurttu guzel maplerdi yine playoff yaptilar bu sefer navi vitality fln da yok kupa gelebilir
ben ilk maclari izleyemedim Mouz macini izledim skandaldiParivision çoğu kişi tarafından kupanın favorisiydi onları da net yendik. Mouz mağlubiyeti çok kötüydü.
bire bir aynı bi fark yokyeni cache nasi olmus bayadir giremedim
bazen ruyamda eski dropu goruyorumbire bir aynı bi fark yok
tarihin en iyi mapi cobbleı bekliyoruz
Spirit de G2 da çok üst düzey performans göstermiyorlar bence asıl zor olan mouz. Yeni oluştu ve oyunu bize baya bı ters geliyor, bizim takımın mental de çok iyi değil transfer olayları çok düşürmüş.ben ilk maclari izleyemedim Mouz macini izledim skandaldi
playoffta da mouz ile eslestik sanirim
mouz'u gecsek bile team spirit g2 galibi geliyor final yolu cok zor
falcons bence final yapacak, bracketin o kismi cok basit
transfer falan olmadi kiSpirit de G2 da çok üst düzey performans göstermiyorlar bence asıl zor olan mouz. Yeni oluştu ve oyunu bize baya bı ters geliyor, bizim takımın mental de çok iyi değil transfer olayları çok düşürmüş.
Transfer zaten şimdi olmayacak görüşmeler oluyor, majör sonrası majer direkt ayrılıyor röportajda belli etti.transfer falan olmadi ki
sirf dedikodudan boyle bi sey kabul edilemez
playoffta farkli oynar spirit
g2 bence de biraz tirt goruntude
hem mouz hem spirit bize karsi favori maalesef
ama maclar guzel olur
kesin bilgi mi hocamTransfer zaten şimdi olmayacak görüşmeler oluyor, majör sonrası majer direkt ayrılıyor röportajda belli etti.
Linklik bişey yok renktaş genel cs2 maç sunucularının duyumları ör:roothegamerkesin bilgi mi hocam
link alabilir miyiz
aurora neye benzeyecek hamleler sonrasi
majer emekli mi oluyor
yalandir o zmn hocamLinklik bişey yok renktaş genel cs2 maç sunucularının duyumları ör:roothegamer
Woxic- molodoy değişimi çok büyük bir CS (yurt dışı ) sunucusundan geldi, ayrıca navi igl'i aleksib boşa çıkıyor en yüksek ihtimal aurora diyor aynı kişi.yalandir o zmn hocam
Jackie Chan suratiyla olmasi![]()