- 3 Ağustos 2009
- 7.771
- 2.434
- 2.418
GO oynamam ama Public server turnuvası düzenleyelim forumda.Katılım olacaksa ona göre maç server alacağım.Bunu mesaja like atarak belirtmeniz yeterli![]()
Neden GO oynamadığınıda söyle de anlayalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GO oynamam ama Public server turnuvası düzenleyelim forumda.Katılım olacaksa ona göre maç server alacağım.Bunu mesaja like atarak belirtmeniz yeterli![]()

Eski public oyuncusuyum go falan bize gelmezNeden GO oynamadığınıda söyle de anlayalım![]()
Eski public oyuncusuyum go falan bize gelmez![]()

Hiç oynamadım ya ama anlatılan efektler bana saçma geldi.Yine bir denerim tabi ama turnuva public sv de olurYeniliklere açık olalım, tamam eski pub gibi değil , biraz daha arcade ama gerçekten mükemmele yakın bir oyun yapmışlar![]()
Legendary Eagle Master oynuyorum.. Global Elite icin az kaldi. Yani tecrübeli arkadaslar katilabilir.
![]()
Arkadaslar kötü ise zaten yükselmek cok zor olur ya..Master Guardian olarak takılıyorum şu sıralar.Oynadıgım arkadaşlarım orta sınıf oldugu için pek rank olayına bakmıyorum.Sağlam kadrolarla girsem yükselirim Eagle a falan rahatlıkla.
Arkadaslar kötü ise zaten yükselmek cok zor olur ya..
Eagle oynarim diyorsan, crosshair placement olayina cok dikkat ediyorsundur? flash, smoke olayi ne durumda? Smoke taktikleri biliyormusun..
Recoil control olayina girmeyelimo zaten basic
Dota2 yi bırakıp CS-GO a sarıyorum artıkGlobal Elite olana kadar durmak yok
![]()