- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
kcd 1 ve 2 den sonra elden ring mi bu mu sato reis1 hafta kala koydular denuvoyu![]()
ulan tavuk mu kandırıyonuz?
REFUND
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kcd 1 ve 2 den sonra elden ring mi bu mu sato reis1 hafta kala koydular denuvoyu![]()
ulan tavuk mu kandırıyonuz?
REFUND
kcd 1 ve 2 den sonra elden ring mi bu mu sato reis
Alıyorum ben ikna oldum teşekkürler reis14 saate yakın süredir oynuyorum. Sağda solda kim ne demiş pek bir önemi yok, bayıldım oyuna.![]()
İncelemeler, oyuncuların görüşleri söylediğin gibi oynadıkça olumluya dönüyor. Steam'de bile açıılışı %40larda yapmıştı ki şu an %80 civarına geldi. 400 saatlik bir içerik var ciddi ciddi. Ben günde birkaç saat oynayıp tadını alabiliyorum açıkçası. Benim oyundan beklentim de tam olarak buydu, yıllar önce Skyrim oynarken, Elden Ring, Zelda oynarken aldığım o keşif hissini bu oyundan da bekliyordum ki çok çok daha fazlasını veriyor. Doğru düzgün görev bile yapmadım çıktığı günden beri gezip etrafı keşfedip duruyorum. Her köşesinde beni şaşırtacak bir şey keşfediyorum.ben oyunu sattim
yaklasik 15 saat sonra hala bir gelisme göremedim oyunda
gelmis gecmis en büyük oyunu yapmis herifler
bu kadar bos vaktim yok
millet 150 saat oynamis hala oyunun ufak bir kismini görebildik diyorlar
ben ne ara o seviyeye gelcem ki
iyi mi kötü bilmiyorum
oyuna puan veren kuruluslara inanmayin ama
onlar da benim gibi anca 15 saat oynayip oyun hakkinda kötü not vermisler gibi duruyor
bu oyunu su anda gercekten düzgün sekilde yorumlayabilecek bir canli yoktur herhalde dünyada
1 sene sonra anca anca saglikli görüsler düser nete
cok ciddi bir bos vaktiniz varsa alip kendiniz deneyin kesinlikle ama indirimde alin mutlaka

Sniper Elite'i HUB vs her şey kapalı ve en zorda dene de gör bir de.Sniper ghost warrior 3 oynuyorum. Her mermimi doksana çakiyorum. Zorluk seviyesi max

Oynadım ağa, sniper elite 4, resistance ve digerinide alıp oynucam. Ben hayatta kolay modda oynamam. Gerekirse bir görevi 100 kez yaparım yinede Max zorlukta bitirirm.Sniper Elite'i HUB vs her şey kapalı ve en zorda dene de gör bir de.![]()
Her şeyi kapatınca mevzu düşmanlardan çok bulmanı istediği ya da gitmeni istediği yeri bulmak. Bütün düşmanları öldürmüştüm bir bölümde, istediği kasayı bulmak için 1.5 saat harcamıştım. İnat etmiştim YT'dan bakmayacağım diye sonra bakmıştım mecburen. Sonra bölüm bitiyor zaten. Böyle o kadar çok şey var ki.Oynadım ağa, sniper elite 4, resistance ve digerinide alıp oynucam. Ben hayatta kolay modda oynamam. Gerekirse bir görevi 100 kez yaparım yinede Max zorlukta bitirirm.

Dün ghost warriorda, görevi silent kill şeklinde bitirmek için 3 saat oynadım. Kapattım. Bugün yine denicem.Her şeyi kapatınca mevzu düşmanlardan çok bulmanı istediği ya da gitmeni istediği yeri bulmak. Bütün düşmanları öldürmüştüm bir bölümde, istediği kasayı bulmak için 1.5 saat harcamıştım. İnat etmiştim YT'dan bakmayacağım diye sonra bakmıştım mecburen. Sonra bölüm bitiyor zaten. Böyle o kadar çok şey var ki.![]()