Crimson Desert (2026)

1 hafta kala koydular denuvoyu
3vlyGHB.gif

ulan tavuk mu kandırıyonuz?

REFUND
kcd 1 ve 2 den sonra elden ring mi bu mu sato reis

valla bi 10 saattir oynuyorum sanirim

hala ne yapiyorum ne oluyor hicbir fikrim yok

ben oyunu sattim
yaklasik 15 saat sonra hala bir gelisme göremedim oyunda
gelmis gecmis en büyük oyunu yapmis herifler
bu kadar bos vaktim yok
millet 150 saat oynamis hala oyunun ufak bir kismini görebildik diyorlar
ben ne ara o seviyeye gelcem ki
iyi mi kötü bilmiyorum
oyuna puan veren kuruluslara inanmayin ama
onlar da benim gibi anca 15 saat oynayip oyun hakkinda kötü not vermisler gibi duruyor
bu oyunu su anda gercekten düzgün sekilde yorumlayabilecek bir canli yoktur herhalde dünyada
1 sene sonra anca anca saglikli görüsler düser nete
cok ciddi bir bos vaktiniz varsa alip kendiniz deneyin kesinlikle ama indirimde alin mutlaka

Pearl Abyss topluluk ile oyunu geliştirmeye devam ediyor. Harika bir feedback reaksiyonları var. MMO geliştiricisi olduklarını hissettiriyorlar. Yeni güncelleme detayları;

ben oyunu sattim
yaklasik 15 saat sonra hala bir gelisme göremedim oyunda
gelmis gecmis en büyük oyunu yapmis herifler
bu kadar bos vaktim yok
millet 150 saat oynamis hala oyunun ufak bir kismini görebildik diyorlar
ben ne ara o seviyeye gelcem ki
iyi mi kötü bilmiyorum
oyuna puan veren kuruluslara inanmayin ama
onlar da benim gibi anca 15 saat oynayip oyun hakkinda kötü not vermisler gibi duruyor
bu oyunu su anda gercekten düzgün sekilde yorumlayabilecek bir canli yoktur herhalde dünyada
1 sene sonra anca anca saglikli görüsler düser nete
cok ciddi bir bos vaktiniz varsa alip kendiniz deneyin kesinlikle ama indirimde alin mutlaka
İncelemeler, oyuncuların görüşleri söylediğin gibi oynadıkça olumluya dönüyor. Steam'de bile açıılışı %40larda yapmıştı ki şu an %80 civarına geldi. 400 saatlik bir içerik var ciddi ciddi. Ben günde birkaç saat oynayıp tadını alabiliyorum açıkçası. Benim oyundan beklentim de tam olarak buydu, yıllar önce Skyrim oynarken, Elden Ring, Zelda oynarken aldığım o keşif hissini bu oyundan da bekliyordum ki çok çok daha fazlasını veriyor. Doğru düzgün görev bile yapmadım çıktığı günden beri gezip etrafı keşfedip duruyorum. Her köşesinde beni şaşırtacak bir şey keşfediyorum. :asd:

Şu oyuna KCD gibi RPG öğeleri de ekleselermiş mükemmel olurmuş gördüğüm kadarıyla o işe hiç el atmamışlar.
En büyük artıları muazzam hızlı bir şekilde düzeltiyorlar oyunu. Bu kadar hızlı patch yayımlayan firma görmemiştim daha.
Milletin eleştirdiği bir şeyi o kadar hızlı patchliyorlar ki oyunu 1 gün sonra alan birinin o sıkıntıdan haberi bile olmuyor.
6 aya tam oturur her şey.

Bu arada oyunu PC'den oynayan var mı? Klavye ile oynamak eziyet olur, konrolcüyle bile mekaniklere alışması zor diyen gördüm de. Birader indirime girerse alacakmış. Klavye ile oynanmıyorsa boşa para vermesin. Kontrolcü ile oynayamaz çünkü.

Son düzenleme:
Aslında WWE alacaktım lakin Aras fikrimi değiştirdi

Ama WWEnin yeni ragdoll fiziği de inanılmaz keyifli olmuş

Oynadım ağa, sniper elite 4, resistance ve digerinide alıp oynucam. Ben hayatta kolay modda oynamam. Gerekirse bir görevi 100 kez yaparım yinede Max zorlukta bitirirm.
Her şeyi kapatınca mevzu düşmanlardan çok bulmanı istediği ya da gitmeni istediği yeri bulmak. Bütün düşmanları öldürmüştüm bir bölümde, istediği kasayı bulmak için 1.5 saat harcamıştım. İnat etmiştim YT'dan bakmayacağım diye sonra bakmıştım mecburen. Sonra bölüm bitiyor zaten. Böyle o kadar çok şey var ki. :asd:

Her şeyi kapatınca mevzu düşmanlardan çok bulmanı istediği ya da gitmeni istediği yeri bulmak. Bütün düşmanları öldürmüştüm bir bölümde, istediği kasayı bulmak için 1.5 saat harcamıştım. İnat etmiştim YT'dan bakmayacağım diye sonra bakmıştım mecburen. Sonra bölüm bitiyor zaten. Böyle o kadar çok şey var ki. :asd:
Dün ghost warriorda, görevi silent kill şeklinde bitirmek için 3 saat oynadım. Kapattım. Bugün yine denicem.

Geri
Üst Alt