Portekizliler bu konuda çoğunlukla aynı fikirde değiller bence.

Mesela İsviçre maçı öncesi Portekiz gazetenin oylamasında oy verenlerinin 70%i Ronaldo yedekte otursun demiş

Aklin yolu bir, hocayi da ronaldoyu oynatmiyor diye degil bu takima daha iyi top oynatmasi gerektigi icin elestiriyolardir

Dünya kupası çeyrek finalinde Ronaldoyu yedek bırakamazsın bence aptalca bir karardı.
g.kore maçında skor 5-0 iken dk 76 da almıştı oyuna..

şimdi ise dk 50 de sürdü.. madem yedek bırakma kararın doğruydu sonuna kadar bekleseydin amaa korkak bir kaşar hoca olduğu için böyle bir karar aldı.

önceki maç 3 gol 1 asistle oynayıp turu getiren adam varken ronaldo'nun 11 çıkmaması niye eleştiriliyor baya garip.

girdikten sonra da bi halt yapamadı zaten hoca muhtemelen üstündeki baskıdan dolayı al gir ne bok yiyosan ye diye düşündü çok isteyerek oyuna aldığını zannetmiyorum.

yarı finalde elense bu kadar üzücü olmazdı ya, en kötü 3.lük maçına çıkardı fasa elenmek nedir

Kendi halinde bir futbolsever olarak Messi ile kıyasına yıllardır anlam veremiyorum. Messi bu arkadaştan 3 gömlek üstün bir futbolcu. Saf bir yetenek. Eşit seviye futbolcularmış gibi kıyaslanmaları hep saçma gelmiştir bana. Sanki medya eliyle pohpohlanıyor sürekli. Abi açıp Messiyi de bu arkadaşı da izleyelim, ister şimdi ister 5-10 sene önceki hallerini. Zamanında da izledik. Messi bariz şekilde çok daha iyi futbolcu, adam süper yetenekli. Ronaldo olsa olsa İbrahimovicle falan kıyaslanacak iyi bir futbolcudur ama Messi ayrı bir seviye. Real Madrid'in medya gücü mü, UEFA veya FIFA'nın futbolu sevdirmek için sahte rekabet oluşturma amacı mı bilmem ama bu herifi Messi ile kıyaslamak bana göre saçmalık. Zamanın Maradonası nasıl o dönem tekse ve bunu hemen hemen herkes kabul ediyorsa bu dönem de Messi bariz tek başına en iyi futbolcu.

Oynatmadı diye eleştiriyonuzda hocayı oynadıgı zaman ne halt yaptı, hic bir şey şimdi gitsin evinde aynanın karşısında soyunup kendini izleyip en yakışıklı benim desin

Geri
Üst Alt