- 4 Temmuz 2018
- 1.107
- 764
- 658
?Hadi arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Hadi arabistana
Tamamiyla eksi not verdim bu mesaja.Kendi halinde bir futbolsever olarak Messi ile kıyasına yıllardır anlam veremiyorum. Messi bu arkadaştan 3 gömlek üstün bir futbolcu. Saf bir yetenek. Eşit seviye futbolcularmış gibi kıyaslanmaları hep saçma gelmiştir bana. Sanki medya eliyle pohpohlanıyor sürekli. Abi açıp Messiyi de bu arkadaşı da izleyelim, ister şimdi ister 5-10 sene önceki hallerini. Zamanında da izledik. Messi bariz şekilde çok daha iyi futbolcu, adam süper yetenekli. Ronaldo olsa olsa İbrahimovicle falan kıyaslanacak iyi bir futbolcudur ama Messi ayrı bir seviye. Real Madrid'in medya gücü mü, UEFA veya FIFA'nın futbolu sevdirmek için sahte rekabet oluşturma amacı mı bilmem ama bu herifi Messi ile kıyaslamak bana göre saçmalık. Zamanın Maradonası nasıl o dönem tekse ve bunu hemen hemen herkes kabul ediyorsa bu dönem de Messi bariz tek başına en iyi futbolcu.
Kuresel mi gucler diyosun yani ustadHer şey bir kola şişesi ile başladı.
AhahahahkhdsjkkfsgkkBen bu hayatta neyi istediysem elde ettim..
Bunu dostlarım da çok iyi bilir
Senin kalbin çok temiz ve işlerin ondan rast gidiyor derler..
Şimdi de Ronaldo Galatasaraya gelmeli diyorum..
Ben Galatasaraya geleceğini düşünüyorum
mbappe'yi motive ediyodurNe korkuyodur simdi
500 milyonu sen mi vereceksin?Ben bu hayatta neyi istediysem elde ettim..
Bunu dostlarım da çok iyi bilir
Senin kalbin çok temiz ve işlerin ondan rast gidiyor derler..
Şimdi de Ronaldo Galatasaraya gelmeli diyorum..
Ben Galatasaraya geleceğini düşünüyorum
Bu yazdıklarımdan 500 m çıkardıysan sana açıklamam uzun sürer500 milyonu sen mi vereceksin?