Cevap: cristiano ronaldo

şu forma altındayken messi'den kat be kat büyük olduğunu düşündüğüm isimdir kendisi. messi şu formanın altındaki ronaldo'ya yaklaşamaz dahi.

Ronaldo'nun rakibini karisina alip, dalga gecmesi ama en sonunda rakibini gecememesi mi onu buyuk futbolcu yapiyor? Messi oyle artistik hareket yapmadan 2,3 kisiyi geciyor. Geciniz lutfen, bana gore Keita C. Ronaldo'dan daha akrobatik hareketler yapip rakiplerine gecebilen bir futbolcu

Şu anda 39 golle ulaşıp LA Liga'da bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olmuştur.

s33w3n.jpg

Tartışma götürmeksizin mevkisinin en iyi oyuncusu.. Ve dünyanın en iyi oyuncularından birisi belki en baştaki.. Uzun bacakları ve kısa bedeniyle koşmaya başlayınca deve kuşu izlenimi yaratan adamdır.. Bir reklam filmi için Bugatti Venom ile yarışmışlığı ve yarışı kazanmışlığı vardır..

Ronaldo'nun rakibini karisina alip, dalga gecmesi ama en sonunda rakibini gecememesi mi onu buyuk futbolcu yapiyor? Messi oyle artistik hareket yapmadan 2,3 kisiyi geciyor. Geciniz lutfen, bana gore Keita C. Ronaldo'dan daha akrobatik hareketler yapip rakiplerine gecebilen bir futbolcu

Ahahah yoruma bak.

absinthe ?

Bir bayan olarak, 'Bu adamı sadece ben mi yakışıklı bulmuyorum?' dedirten zat.

Ha iyi oyuncudur,lafım olmaz tabii ki o ayrı.

Bayanların çoğunun yakışıklı bulmadığı dünyanın en iyi futbolcularından birtanesi :ays:

Bkz: Mümkünse ağzını hiç açmasın :ays:

-

Ayrıca bakınız eski sevgilisi ne demiş :ays::ays:

'Vücudu güzel ama beyinsiz'

Ronaldo'nun bir cep telefonu mesajıyla 2008'de ayrıldığı sevgilisi Nereida Gallardo, eski sevgilisiyle ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Ronaldo'nun çocuklar için kötü bir rol model olduğunu iddia eden Gallardo, ünlü futbolcunun yataktaki performansının, yeşil sahalardaki performansından çok daha iyi olduğunu da belirtti. Gallardo, "Ronaldo'nun çok yüksek bir egosu var ama hiç zeki değil" diye konuştu.

İyi oyuncu ama sonuçta o da bir insan.İnsan olmayanlar için

bknz:Barcelona Futbol Takımı

son zamanlar Cantona ya özenip yakaları kaldırması dikkatlerden kaçmıyor

r.madrid formasıyla 102 maçta 98 gol

(bkz. must be a joke)

Real Madrid forması ile 106 maçta 103 gollük hayvani istatistiğe ulaşmış,Ercan Taner tarafından terminatör lakabını almış süperstar.

Herkes dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri diyor.Ama bana göre ilk 10'da bile olmayan bir futbolcu.

Geri
Üst Alt