Cevap: cristiano ronaldo

Herkes dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri diyor.Ama bana göre ilk 10'da bile olmayan bir futbolcu.

lol-dog-ag1.gif

Manu'daki halini özleten topçudur.

Bana ne attığı 500 golden yahu.

Manu'da her hafta ekstra bir kaç çalım,gol,hareket görüyorduk.Sıkıldım karşı karşıya attığı gollerden veya penaltılarından.Madridliler için bu hali daha faydalı olabilir ama bana ne bundan.Eski Ronaldo olsaydı keşke.

Fena oyuncu değil .

My name is Cristiano Ronaldo and i use clear for men. :asd:

Futbol dünyasının Kanye West'i. Aykırı bir adamdır herkes sevmez fakat en iyisidir.

muthish bir gol atmıttır bartelona'ya ABER real manyagı herzamanki gibyn -in vain- vaziyete getirmeyi basarmıstır bunu

bkz : da get lan
ayatollah.gif

Ah be ronaldo nedir senin messiden çektiğin

Ronaldo öyle bir adam ki, O'na ''Sen Dünya'nın en iyi ikinci iyi oyuncususun'' desen sana kızabilir.

Bunu Messi'ye söyle, Messi gülüp geçer. İşte sadece bu mütevaziliği yüzünden bile her zaman Messi > Ronaldo olacak.

Ezik Ronaldo

Ronaldo'yu Ronaldo yapan fizik gücü ve o gücü olabildiğince efektif kullanabilmesidir. Ama Messi'de farklı bir şeyler var. En basitinden bir top sürüşünde topun ayağına resmen yapışması, ani dönüşleri ve attığı harika paslar bana daha teknik ve seyir zevki yüksek futbolcu izlenimi veriyor.

Ayrıca Ronaldo 1511646654 tane frikik atıyor, iki tanesi gol olunca "İşte Ronaldo Klasiği" şeklinde haber yapıyorlar ya sinir oluyorum.

Sabah Boğaz köprüsü gişelerinde simit satıyordu yine yüzünde aynı mahsun ifade.

Ronaldo Barca maçları yüzünden psikolojik terapiler almaya başlayacak sanırım.

Yavaş yavaş messiye teslim olup grafiği düşüyor , hatta düştü bile ,, Hooooop !

bariz messinin ismi altında ezilen bir genç ki ondan daha kötü bir futbolcu oldugundan degil ..

Geri
Üst Alt