Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cr7 messi kiyasi, zihinleri zorluyor, adam fenomene sisko diyor lan, he adam o gobekle basarili oldu he kocum he

Şaka maka azmi falan genç yeteneklere örnek olmalı, bir futbolcu kendisini bu kadar iyi geliştirebilir, kendisine bu kadar iyi bakabilirdi herhalde bir de bazen saçmalamasa çok daha iyi olur.
bir de golden sonra baldırını gösterme amacını anlayamadım ama o fiziğe sahip olabilmek cidden büyük olay, beslenmeye, yaşama falan çok dikkat etmeli bir insan o duruma gelebilmek için ve bu çizgisini de sürdürmeli, helal olsun demek lazım.
ronaldo benim gordugum en iyi golcuydu be abi. tamam adam simdi kiloluda o zmn da gobegini cikartip oynamiyodu heralde. brezilyali ronaldoya respect
Ronaldo gelmis gecmis eniyi kanat forvet oyuncusu. Daha iyisi yok
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
bacagini gostermesi tamamen kibir.
yalnız şu yorum da tek kelimeyle saçmalık ve mantıksızlık.
sen o hale gel, donla gezersin dışarıda bacağını göstermek için.
yalnız şu yorum da tek kelimeyle saçmalık ve mantıksızlık.
sen o hale gel, donla gezersin dışarıda bacağını göstermek için.
Neymis sacmalik olan ? Ne varmis dedigimde
Üzerine tanımam. Hani en iyi golcü dense Fenomen Ronaldo diyebilirim. 
kanat forvet olayı modern futbol kültürüne son dönemde yerleşen bir algı onu geçtim izlemediğin sayısız futbolcu var daha sebep sayarım da gerek yok. bence messi daha iyi mesela ama gelip de şu an dünya'nın en iyisi desen bir şey demem kendi görüşüdür der geçerim ama gelmiş geçmiş diyorsan halt etmişsin.
Eski tip oyuncular kanatta oynarlar. Ronaldo tamamen 4-3-3un ilerri uclusunun solunda kanat forvet olarak oynuyor. Yasım itibariyle cok fazla izlemedim,gecmis hakkinda abartmis olabilirim. ama gercekten sol kanat alaninda ilk 3e girer. Ha ayrica messidende katkat iyi. Messi barcadab gidince ne yapacak,yada xavi futbolu birakinca.
son cümlenle sana cevap vermekle ne kadar büyük bir hata yaptığımı gösterdin bana, hee öyle.