Cevap: cristiano ronaldo

^ onlar ustad

Ronaldo-Messi populer kultur urunu, fakat yine de cok iyi futbolcular.

cr7 messi kiyasi, zihinleri zorluyor, adam fenomene sisko diyor lan, he adam o gobekle basarili oldu he kocum he

niye messi pigme c.ronaldo apaçi olursa ronaldo da şişko olur

ve ne c.ronaldo ne messi eskiler gibi değil birşeyler eksik denmiş

ve figo del piero zola gibi adamlar daha iyiymiş

bundan 15 yıl sonra "çocuklarınıza bir messi vardı bir ronaldo vardı ne futbolculardı bu sizin beğendikleriniz topçu mu " diyeceksiniz

yani geçmiş her zaman güzel gelir güzel anıları hatırlatır

ayrıca zola nedir abi :asd:

Şu anda izlemekten zevk aldığım nadir adamlardan.. İş azmine hayranım

Şaka maka azmi falan genç yeteneklere örnek olmalı, bir futbolcu kendisini bu kadar iyi geliştirebilir, kendisine bu kadar iyi bakabilirdi herhalde bir de bazen saçmalamasa çok daha iyi olur.

bir de golden sonra baldırını gösterme amacını anlayamadım ama o fiziğe sahip olabilmek cidden büyük olay, beslenmeye, yaşama falan çok dikkat etmeli bir insan o duruma gelebilmek için ve bu çizgisini de sürdürmeli, helal olsun demek lazım.

ronaldo benim gordugum en iyi golcuydu be abi. tamam adam simdi kiloluda o zmn da gobegini cikartip oynamiyodu heralde. brezilyali ronaldoya respect

Ronaldo gelmis gecmis eniyi kanat forvet oyuncusu. Daha iyisi yok

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Şaka maka azmi falan genç yeteneklere örnek olmalı, bir futbolcu kendisini bu kadar iyi geliştirebilir, kendisine bu kadar iyi bakabilirdi herhalde bir de bazen saçmalamasa çok daha iyi olur.

bir de golden sonra baldırını gösterme amacını anlayamadım ama o fiziğe sahip olabilmek cidden büyük olay, beslenmeye, yaşama falan çok dikkat etmeli bir insan o duruma gelebilmek için ve bu çizgisini de sürdürmeli, helal olsun demek lazım.

bacagini gostermesi tamamen kibir.

ronaldo benim gordugum en iyi golcuydu be abi. tamam adam simdi kiloluda o zmn da gobegini cikartip oynamiyodu heralde. brezilyali ronaldoya respect

benim amacım ronaldoyla dalga geçmek değil

diğer oyuncuların dış görünüşüne laf atan adama aynı kanaldan cevap vermek

ronaldo gelmiş geçmiş en iyi hücumculardandır

futbolculuk zamanında da oldukça fit bir adamdır...

:yenieek:

Neymis sacmalik olan ? Ne varmis dedigimde :)

kanat forvet olayı modern futbol kültürüne son dönemde yerleşen bir algı onu geçtim izlemediğin sayısız futbolcu var daha sebep sayarım da gerek yok. bence messi daha iyi mesela ama gelip de şu an dünya'nın en iyisi desen bir şey demem kendi görüşüdür der geçerim ama gelmiş geçmiş diyorsan halt etmişsin.

Bana göre izlediğim dönemde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Zidane'dır :ka21: Üzerine tanımam. Hani en iyi golcü dense Fenomen Ronaldo diyebilirim.

Ama komple en iyi futbolcu dersek Zidane 1 numaradır benim için :ka21:

Şuanda da en iyi futbolcu Ronaldo'dur. Arkasından da Messi gelir. Tabiki bu benim düşüncem :coffee:

şuan aktif futbolda en komple hücumcu C Ronaldo

şuan aktif futbolda en iyi kanat forvet Messi

ama messinin mevkisi değişti artık

olsun yine de kanata geçse en iyi olmaya devam eder

kanat forvet olayı modern futbol kültürüne son dönemde yerleşen bir algı onu geçtim izlemediğin sayısız futbolcu var daha sebep sayarım da gerek yok. bence messi daha iyi mesela ama gelip de şu an dünya'nın en iyisi desen bir şey demem kendi görüşüdür der geçerim ama gelmiş geçmiş diyorsan halt etmişsin.

Eski tip oyuncular kanatta oynarlar. Ronaldo tamamen 4-3-3un ilerri uclusunun solunda kanat forvet olarak oynuyor. Yasım itibariyle cok fazla izlemedim,gecmis hakkinda abartmis olabilirim. ama gercekten sol kanat alaninda ilk 3e girer. Ha ayrica messidende katkat iyi. Messi barcadab gidince ne yapacak,yada xavi futbolu birakinca.

Eski tip oyuncular kanatta oynarlar. Ronaldo tamamen 4-3-3un ilerri uclusunun solunda kanat forvet olarak oynuyor. Yasım itibariyle cok fazla izlemedim,gecmis hakkinda abartmis olabilirim. ama gercekten sol kanat alaninda ilk 3e girer. Ha ayrica messidende katkat iyi. Messi barcadab gidince ne yapacak,yada xavi futbolu birakinca.

son cümlenle sana cevap vermekle ne kadar büyük bir hata yaptığımı gösterdin bana, hee öyle.

lionel'a "work hard meshy" yazıp imzaladıgı formasını hediye etmistir

dünyanin en iyi futbolcusu.

best playar in zee wurld

Geri
Üst Alt