Cevap: cristiano ronaldo

C.Ronaldo"da ki vücut ve yeteneklerle her Sporu yaparsın.. Git usain Bolt ile kapış..

Number One.

Messi'den sonra 1. futbolcu.

tepsiden sonra mı
quint7vf.jpg

mükemmel bir futbolcu ama messi'den iyi demek için ciddi anlamda futboldan anlamamak gerek. zira her şey ortada. barça'dan nefret edip, real taraftarı olarak söylüyorum bunu.

[video=youtube;Y4oQiiFfYac]https://www.youtube.com/watch?v=Y4oQiiFfYac[/video]

r7 eats messy for breakfst- truth hurts

ronaldo diyine aklıma hep gercek ronaldo geliyor.gercekten bunun en iyi, olduguna inanıyormusunuz?

Çağlar kıskanç bir arkadaşımız.

ronaldinho en iyisi.

kötü oyuncu dedim mi? verilen değerin altında çok altında sadece. yok en iyisiymiş bilmem ne. hee oldu.

Barış Özbek Ronaldo'dan daha mı iyi yani :asd:

Yapma ya ne abartması.Adamlar 40-50 gol atıyorlar İspanya gibi bir ligde.Tamam her şey istatistik değil ama 40-50 gol istatistiği geçer bence:ayatollah:

Ronaldo bana göre Messi'den daha iyi oyuncu.Tabi bu herkese göre değişebilir.İkisi de farklı stillerde oynuyorlar.Ronaldo'nun hareketlerini izlemek daha zevkli.Messi genelde daha düze çalımlara kaçıyor.Ronaldo fantastik hareketlerin adamı.

ronaldo united'tayken çok daha iyi bi adamdı o zamanki hali messi'yle karşılaştırılabilir oke, ama bunu reddeden adamla tartışmam olanaksız.

Oyun tarzı olarak en çok bu adamı seviyorum şu anda. En iyisi en kötüsü bilmem.

1 - ronaldo'yu barcaya koy messi'yi real'e, 2 topcu kıyaslanmaz hale gelir

2 - contact filmindeki gibi uzaylılarla temas kurulsun, futbolu tanıtma amaclı video yolla uzaylılara, 2 topcunun sadece ayaklarını cek. messi'nin goruntulerini izlemezler muhtemelen

3 - daha ronaldoyla kıyaslayacagım adam dogmadı anasının karnından, dogarsa soyliyicem

ronaldo united'tayken çok daha iyi bi adamdı o zamanki hali messi'yle karşılaştırılabilir oke, ama bunu reddeden adamla tartışmam olanaksız.

O zaman daha çok şov yapıyordu.Toplu sevişiyordu adeta o zamanlar.Şimdi Real'de takımdakileri de oynatıyor.Hep bireysel oynamıyor.Manchester'de zaten onun üzerine bir oyun kurgusu vardı.

1 - ronaldo'yu barcaya koy messi'yi real'e, 2 topcu kıyaslanmaz hale gelir

2 - contact filmindeki gibi uzaylılarla temas kurulsun, futbolu tanıtma amaclı video yolla uzaylılara, 2 topcunun sadece ayaklarını cek. messi'nin goruntulerini izlemezler muhtemelen

3 - daha ronaldoyla kıyaslayacagım adam dogmadı anasının karnından, dogarsa soyliyicem

hea oldu seyis Barcelona'da da çektirirler zaten 2 dakikada 1 ona 50 metreden şutları :ka25:

Geri
Üst Alt