- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.376
- 5.003
Kaliteli ama kısa bir küfür resitali sunan sayın kerim adminimiz ve Musap 'ı alkışlayıp onore edelim
♤ fap fap ♤
♤ fap fap ♤
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen küfürün serbest oldugu bir konuda, Musap renktasin yaptigi küfür kombosunu görmüsmüydün?Kaliteli ama kısa bir küfür resitali sunan sayın kerim adminimiz ve Musap 'ı alkışlayıp onore edelim
♤ fap fap ♤
Ben sövdüm mü yav sövmedim benceKaliteli ama kısa bir küfür resitali sunan sayın kerim adminimiz ve Musap 'ı alkışlayıp onore edelim
♤ fap fap ♤
yok yaw aslında küfür yoktu haklısın ama bir iki kroşe aparkat görmedik değil.Ben sövdüm mü yav sövmedim bence
gördüm ama admire yemez onu yapmak , yapmasın da Musap da bir değerimiz forumu terketmesini istemeyiz.Sen küfürün serbest oldugu bir konuda, Musap renktasin yaptigi küfür kombosunu görmüsmüydün?
Musap onu kimseye yapmaz.gördüm ama admire yemez onu yapmak , yapmasın da Musap da bir değerimiz forumu terketmesini istemeyiz.
böyle şeylere alınmanın manası yok , admir kendisi demişti zamanında küfürden kimseye ceza vermedim diye.Musap onu kimseye yapmaz.
Bence Keramettin gönlünü alip takrar geri getirmeli Musap kardesimizi.
Sarper Yıldırım Messi mi Ronaldo mu kamk
Eyv 1 ortak yonumuz daha varmis bak ?Messi ama sidik yarıştırmam.İkisini de izlemekten keyif alırım.
Senin gibi yavsaklar yüzünden millet habire birbirine giriyor . Bu kafayla devam et
Bundan sonra Forumda yazarsam serefsizim
Göttingenli Recep Günaydın. Yok öyle, Musapı geri getirmek senin görevin, bu kutsal görevi yerine getirmelisin, yoksa Tanrı seni bir daha sevmeyecektir.1 almancı kardesımızı daha ugurladık sıradakı almancı kardesımızı merak etmekteyım musap adamdir sözünü tutar ve birdaha foruma gırmez umarım
![]()
Göttingenli Recep Günaydın. Yok öyle, Musapı geri getirmek senin görevin, bu kutsal görevi yerine getirmelisin, yoksa Tanrı seni bir daha sevmeyecektir.
Galatasaray taraftarı korkmaz, biz Ronaldoya bile elenme korkusu yaşatan takımın taraftarıyızKorkma sırada can buyuk var