Kavga mı cıktı yahu

Sent from my iPhone using Tapatalk

İspanyol ekibi Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal medyadaki Instagram hesabında 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu oldu.

Ronaldo'nun sosyal medyadaki Twitter hesabında yaklaşık 52 milyon, Facebook'ta ise 121 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

bu senenin ilk yarısında gerek sakatlık gerekse Euro 2016 sebebiyle hiç iyi değildi. Herkes acaba bitiyor mu? derken 2.yarıda yine coştu.

32-33 yaşında bile bu derece üst seviye kaç oyuncu vardır acaba.

İspanyol ekibi Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal medyadaki Instagram hesabında 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu oldu.

Ronaldo'nun sosyal medyadaki Twitter hesabında yaklaşık 52 milyon, Facebook'ta ise 121 milyona yakın takipçisi bulunuyor.
Sırf burdan ne paralar kaldırıyor kim bilir

????
e5d4c4c2da97488203c4cbab5128b78d.jpg

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Raul futbol tarihinin en büyük balonudur.

Raul figo gibi cöplerle Ronaldo mu kiyaslaniyo ben mi hayal aleminde sacmaliyorum

Real Madrid tarihinin en büyük ve basarili topcusudur CR7

Golcü olarak; şişman ronaldonun sol ayağı etmez
Raul ile kıyas belki
Figoyu donunda sallar
Messi'yi hoplatır.(messi daha yetenekli kabul ama karakter ve profesyonellik açısından kanırtır)

Golcü olarak; şişman ronaldonun sol ayağı etmez
Raul ile kıyas belki
Figoyu donunda sallar
Messi'yi hoplatır.(messi daha yetenekli kabul ama karakter ve profesyonellik açısından kanırtır)
Forvet olmadigi halde Raulün 2 kati gol atmis ula Raul kim
Sisman Ronaldo yetenek ve izlenim olarak daha iyi olabilir ama genel olarak ve basari olarak CR7 cok daha büyük topcu

Forvet olmadigi halde Raulün 2 kati gol atmis ula Raul kim
Sisman Ronaldo yetenek ve izlenim olarak daha iyi olabilir ama genel olarak ve basari olarak CR7 cok daha büyük topcu

forvet değil de sürekli forvet gibi hareket ediyor, rakibin ceza sahasında filan

yorumunla katılıyorum btw

Geri
Üst Alt