- 3 Temmuz 2012
- 140.356
- 88.538
- 5.478
Galatasaray taraftarı korkmaz, biz Ronaldoya bile elenme korkusu yaşatan takımın taraftarıyız
Kurdun disine kan degdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray taraftarı korkmaz, biz Ronaldoya bile elenme korkusu yaşatan takımın taraftarıyız
Sıklık ile kafa actigin iddialari kulagima geliyor ama inanmadim tabi, ne diyeceksin bu hususta?Galatasaray taraftarı korkmaz, biz Ronaldoya bile elenme korkusu yaşatan takımın taraftarıyız
Senin inanmadığın bişeyi iddia eden arkadaşlara teessüf ederimSıklık ile kafa actigin iddialari kulagima geliyor ama inanmadim tabi, ne diyeceksin bu hususta?
Can büyük'ü yedirmeyizKorkma sırada can buyuk var
Yanlış başlık altına yazmışım, transfer önerilerine olacaktı.
Yalnız az biraz saygılı ol diyecektim ki o profil resmindeki renklerden anlaşıldığı kadar şerefsiz kuşlardan olman gerek senin. NKFVAS!![]()
sensin şerefsiz , gsye gönül vermiş birine nasıl böyle birşey dersin. saS!
Sırf burdan ne paralar kaldırıyor kim bilirİspanyol ekibi Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal medyadaki Instagram hesabında 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu oldu.
Ronaldo'nun sosyal medyadaki Twitter hesabında yaklaşık 52 milyon, Facebook'ta ise 121 milyona yakın takipçisi bulunuyor.
Lesh. Ve Ronaldo hepsinden iyi.������������������������![]()
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Hayır.Raul futbol tarihinin en büyük balonudur.
������������������������![]()
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Golcü olarak; şişman ronaldonun sol ayağı etmez
Raul ile kıyas belki
Figoyu donunda sallar
Messi'yi hoplatır.(messi daha yetenekli kabul ama karakter ve profesyonellik açısından kanırtır)
Forvet olmadigi halde Raulün 2 kati gol atmis ula Raul kimGolcü olarak; şişman ronaldonun sol ayağı etmez
Raul ile kıyas belki
Figoyu donunda sallar
Messi'yi hoplatır.(messi daha yetenekli kabul ama karakter ve profesyonellik açısından kanırtır)
Forvet olmadigi halde Raulün 2 kati gol atmis ula Raul kim
Sisman Ronaldo yetenek ve izlenim olarak daha iyi olabilir ama genel olarak ve basari olarak CR7 cok daha büyük topcu