Futbolun, forvetlerin, gollerin, rekorlarin icine eden ADAM.

Kralciyiz KRAL

Ballon d'or kesmiyor artık adamı puskası da istiyor

Asamoah'da en güzel yerden izlemiş
DZ4rCR-X0AAKdH2

2.27 zıplamis Tivibu nun hesaba göre.

GSCimbom Mobile App

UCL de tam bir manyağa dönüşüyor bu herif,UCLde çok winner adam eski futbol nitelikleri olmasada gol katkısını hala sürdürüyor

Gol rekorunu kırar Messi. Final olayını eşitler belki.

Diğer iki konu zor iş.

Messi 100 gol 123 maçta

Ronaldo 117 gol 148 maçta.

25 maçlık fark var aralarında. Messi daha genç olduğu için yakalaya bilir.
Kendi takimlarinda ne kadar devam edeceklerine bagli bence. Eger ikisinden biri erken veda eder veya baska bir takima transfer olursa (Ronaldo > MLS veya Messi > Arjantin) bu rekor da biraz ona bagli. Ikiside bu takimlarda oynamaya devam ettikleri sure Ronaldo'nun rekorlarini zor kirar Messi.

Gol rekorunu kırar Messi. Final olayını eşitler belki.

Diğer iki konu zor iş.

Messi 100 gol 123 maçta

Ronaldo 117 gol 148 maçta.

25 maçlık fark var aralarında. Messi daha genç olduğu için yakalaya bilir.
Kendi takimlarinda ne kadar devam edeceklerine bagli bence. Eger ikisinden biri erken veda eder veya baska bir takima transfer olursa (Ronaldo > MLS veya Messi > Arjantin) bu rekor da biraz ona bagli. Ikiside bu takimlarda oynamaya devam ettikleri sure Ronaldo'nun rekorlarini zor kirar Messi.
Ronaldo 2,5 bucuk yaş daha yaşlı. Diyelim ki ikiside aynı yaşlarda bıraksın futbolu Avrupa arenasında (35-36) o vakit yakalaya bilir Messi belkide. Arada sadece 17 gol var. Ha sakatlık bilemedim Messi erken veda eder veya performansı düşer orası ayrı tabiki.

Vallah Ronaldo bu formda, ve özveriyle 40'a kadar oynar Real'de

Messi 32'den sonra yıpranması daha hızlı gerçekleşecektir çünkü Ronaldo kadar kendine fizik açısından bakmıyor, Ronaldo'da bugün gösterdi ki 37-38 yaşına kadar üst düzey futbol oynayacaktır aradaki gol farkı kapanır mı bilmiyorum fakat Ronaldo bu hırsıyla çalışmaya devam ettiği sürece kapanmayacaktır. Yetenekleri bir çok futbolcuya göre kısıtlı olabilir ama bugünlere inanılmaz şekilde çabalayarak ve kendi sınırlarını zorlayarak geldi fizik gücünü de hala üst düzey tutuyor gerçekten büyük bir saygıyı hak ediyor.

Bu tarz çabalayan futbolculara ciddi saygı duyuyorum kendi sınırlarını sürekli zorlayarak ileriye taşıyan yetenekten de öte bir şey resmen insanın kendine meydan okumasıdır...

37'den önce düşmez. Dinamizmi harika, bu da onu özel kılıyor.

:tbr: hiçbirşey yazmaya gerek yok alkışlayın ve götü yere yakın Arjantinli p.çle kıyaslamayın bu efsaneyi

Edit E.Y.: Pek uygun değil Aydıncım

Moderatör tarafında düzenlendi:
penaldo diye dalga geçiyorlardı gülüyorum sadece . adam tam bir katil.

Dünyanın en iyi golcüsü ama en iyi oyuncusu kesinlikle değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt