- 18 Temmuz 2009
- 82.552
- 241.711
- 5.263
Yılın golünü attı net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

şampiyonlar liginde juventus'a ve buffon'a karşı bu akşam kariyerindeki 9. golünü attı. juventus cl kariyerindeki en çok gol attığı iki takımdan birisi. buffon'da iki kaleciden birisi. diğer takımı ve diğer kaleciyi merak ediyorsanız, öteki takım bayern münih. öteki kaleci de manuel neuer. evet, yanlış duymadınız. ronaldo'nun ucl kariyerinde en çok gol attığı iki takım bayern münih ve juventus. en çok gol attığı iki kaleci neuer ve buffon.
Messi 32'den sonra yıpranması daha hızlı gerçekleşecektir çünkü Ronaldo kadar kendine fizik açısından bakmıyor, Ronaldo'da bugün gösterdi ki 37-38 yaşına kadar üst düzey futbol oynayacaktır aradaki gol farkı kapanır mı bilmiyorum fakat Ronaldo bu hırsıyla çalışmaya devam ettiği sürece kapanmayacaktır. Yetenekleri bir çok futbolcuya göre kısıtlı olabilir ama bugünlere inanılmaz şekilde çabalayarak ve kendi sınırlarını zorlayarak geldi fizik gücünü de hala üst düzey tutuyor gerçekten büyük bir saygıyı hak ediyor.
Bu tarz çabalayan futbolculara ciddi saygı duyuyorum kendi sınırlarını sürekli zorlayarak ileriye taşıyan yetenekten de öte bir şey resmen insanın kendine meydan okumasıdır...
Üstelik buraya sadece çalışarak gelindi deniliyor ama 22 yaşından beri futbolun en tepesinde.22 ve 23 yaşlarında Premier Lig Yılın Futbolcusu,23 yaşında dünyada yılın futbolcusu.Yani bu adam en başından beri Messi yle beraber en tepedeydiYeteneklerinin kısıtlı olduğuna hiç bir şekilde katılmıyorum ben.
Adam en iyisinin en iyisi olmak istiyor ve bunun için herşeyiyle çabalıyor hem de o kadar rekor kırmasına o kadar inanılmaz şey başarmasına rağmen hâlâ doymuyor adam.
Bu röveşata gollerini dünden beri görüyorum... Herkes Ibra,Crouch,Ronaldo vs. diyor ama benim gördüğüm en iyi röveşata golü budur.
Şampiyonlar Ligi maçı,Rakip Barcelona,Kale boş falan da değil ve 25 metreden muazzam bir gol.
Dün bir yerde görmüştüm "1992 den beri Juve Çeyrek Finallerde toplam 21 gol atarken Ronaldo 22. golünü dün akşam atmış"33 yaşındaki atletizmi muazzam bir durumda, bu da onu özel kılıyor. Adam hem yetenekli hemde kendine çok iyi bakıyor. 30'dan sonra bir çok futbolcu kendini salma evresine geçerken, Ronaldo 30'dan sonra adeta zirve yaptı. 3 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu 4 sene içinde gerçekleşti. Bir de gruplardan sonra inanılmaz bir şekilde performansı tavana vuruyor. Geçen sene 8 gol atmıştı. Çeyrek Final-Yarı Final ve Finalde yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda ikinci turdan itibaren rakam 5 muazzam yahu !
Real Madrid'in yıldızını alabilecek kulüp yok Real satmadığı sürece, ondan dolayı en az 36'ya kadar Real de kalacaktır. Ortam tam istediği durumda kariyerinde sadece bir kupa eksik kalacak. Çok büyük bir sürpiz olmadığı sürece de Dünya kupasını Portekiz'in kazanması imkansız gözüküyor. Real ile 3 kere daha muhtemelen Şampiyonlar ligi kazanabilir.Umarım M. United'e dönme gafletinde bulunmaz. Onun yeri en az 3 sene daha Real Madrid.
Farklı bir cevap daha vereyim. 119 gol ile bir çok Avrupa devinden daha fazla gol atmış Şampiyonlar liginde efsane yahu !Dün bir yerde görmüştüm "1992 den beri Juve Çeyrek Finallerde toplam 21 gol atarken Ronaldo 22. golünü dün akşam atmış"
Real Madrid'in yıldızını alabilecek kulüp yok Real satmadığı sürece, ondan dolayı en az 36'ya kadar Real de kalacaktır. Ortam tam istediği durumda kariyerinde sadece bir kupa eksik kalacak. Çok büyük bir sürpiz olmadığı sürece de Dünya kupasını Portekiz'in kazanması imkansız gözüküyor. Real ile 3 kere daha muhtemelen Şampiyonlar ligi kazanabilir.