Banada özet geçsenize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç başlığında keramettin müller konusu özelinde ironi yapmıştı, ben de ciddi sanıp saçma sapan bir cevap verdim. İroniyi şimdi anladım çünkü müller mevzusunu bilmiyordum. ?

adamda nasıl bir malzeme varsa her maç çıkartıp ortaya koyuyor.

Bu arkadaş bu sezon en iyi kalecisi diyebileceğimiz Gea'ya 3 gol attı. Geanın önünde barca ve real savunması olduğunu unutmayalım. Bunu 33 yaşında yaptı yaw.

Kendisiyle aynı dönemde yaşadığımız, canlı canlı izlediğimiz için çok şanslıyız. Keyfini çıkaralım, bir daha böyle istikrarlısı çok zor gelir.

Özet = @Uğur Güzel karşıtlığı :) hürmetler üstat...
Konunun içinde ben varsam kafana göre yorumlamazsan sevinirim. Kimseye karşıtlık falan yok.

Messi ve Ronaldo'ya homo ergenler deyip Muller'i övmene herkes sana kıçıyla güler demiştim. Ronaldo şakşakçılarının Messi'ye bok atıp Ronaldo öyle değil demeleri de ayrı bir mallık olmuş.

Neyse, zamanla futboldan zerre anlamadığını herkes farkedecek.

Bu arkadaş bu sezon en iyi kalecisi diyebileceğimiz Gea'ya 3 gol attı. Geanın önünde barca ve real savunması olduğunu unutmayalım. Bunu 33 yaşında yaptı yaw.

Kendisiyle aynı dönemde yaşadığımız, canlı canlı izlediğimiz için çok şanslıyız. Keyfini çıkaralım, bir daha böyle istikrarlısı çok zor gelir.
Gollerin biri penaltı biri bariz hata yav

Bokunu çıkarmayın övmek için.

Geri
Üst Alt