- 10 Nisan 2013
- 59.206
- 42.779
- 3.943
Meşazını aldım Keramettin, müller mevzusunu çözdüm şimdi geç oldu biraz ama olsun.![]()
Ben sana ipucu vermiştim abi![]()
Banada özet geçsenize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meşazını aldım Keramettin, müller mevzusunu çözdüm şimdi geç oldu biraz ama olsun.![]()
Ben sana ipucu vermiştim abi![]()
Muslera yı unuttun.Cristiano Ronaldo, en iyi 3 kaleciye karşı da hat-trick yaptı.
vs. David de Gea
vs. Manuel Neuer
vs. Jan Oblak
Özet = @Uğur Güzel karşıtlığıBanada özet geçsenize
Ronaldonun züppe ezik ve gol vuruşu olmayan biri olarak görülmesi ve Müllerin ondan üstün bir oyuncu olması.Özet geçecek olursak Alman olsun çamurdan olsunBanada özet geçsenize
Ben şahıslarla değil fikirlerle ilgileniyorum reis hürmetlerÖzet = @Uğur Güzel karşıtlığıhürmetler üstat...
Hep siz mi takılacaksınız üstatBen şahıslarla değil fikirlerle ilgileniyorum reis hürmetler
Maç başlığında keramettin müller konusu özelinde ironi yapmıştı, ben de ciddi sanıp saçma sapan bir cevap verdim. İroniyi şimdi anladım çünkü müller mevzusunu bilmiyordum. ?Banada özet geçsenize
Bana istediğin kadar takılabilirsin reis sıkıntı yokHep siz mi takılacaksınız üstat
Muslera yı unuttun.
sent via GSC
Cristiano Ronaldo, en iyi 3 kaleciye karşı da hat-trick yaptı.
vs. David de Gea
vs. Manuel Neuer
vs. Jan Oblak
Cristiano Ronaldo, en iyi 3 kaleciye karşı da hat-trick yaptı.
vs. David de Gea
vs. Manuel Neuer
vs. Jan Oblak
Courtois’ya yapti mi hattrick?
Üstad bu da sorumu... Hayat’tan sogutarak yapti
Gol 38-39-40 yapmis sezon da o na karsi
Zidane?Dünyanin gelmis gecmis en winner futbolcusu
Konunun içinde ben varsam kafana göre yorumlamazsan sevinirim. Kimseye karşıtlık falan yok.Özet = @Uğur Güzel karşıtlığıhürmetler üstat...
Gollerin biri penaltı biri bariz hata yavBu arkadaş bu sezon en iyi kalecisi diyebileceğimiz Gea'ya 3 gol attı. Geanın önünde barca ve real savunması olduğunu unutmayalım. Bunu 33 yaşında yaptı yaw.
Kendisiyle aynı dönemde yaşadığımız, canlı canlı izlediğimiz için çok şanslıyız. Keyfini çıkaralım, bir daha böyle istikrarlısı çok zor gelir.