malesef. dunya kupasinda attigi gollerin yarisini suudi araplara atan klose ile bir tutuluyor
Sana yakıştıramadım üstat adam 16 gol atmış sadece suudi maçında hat trick yaptı...Senin gibi bir üstada bu tip retorik sanatları yakışmıyor...Klose Üstat, Arjantin-Brezilya-İngiltere-Portekiz maçlarında eleme turlarında gol atmış bunları yok say suudi maçını gör olmuyor üstat...Hem ayrıca o zaman Ronaldo'nun macarlara attığı golleri de çıkaralım yunanistana attıklarını da o zaman bu akşamki maç hariç hiçbir başarısı kalmıyor...Doğru mantık mı ?

Sana yakıştıramadım üstat adam 16 gol atmış sadece suudi maçında hat trick yaptı...Senin gibi bir üstada bu tip retorik sanatları yakışmıyor...Klose Üstat, Arjantin-Brezilya-İngiltere-Portekiz maçlarında eleme turlarında gol atmış bunları yok say suudi maçını gör olmuyor üstat...Hem ayrıca o zaman Ronaldo'nun macarlara attığı golleri de çıkaralım yunanistana attıklarını da o zaman bu akşamki maç hariç hiçbir başarısı kalmıyor...Doğru mantık mı ?

Haklisiniz ustad saygilarimla

Bazilari asiri bir alman sevgisi beslemekte.. suzme salak klose ile ronaldoyu ayni cumlede yaziyor ve bizlere de yazdiriyor..

Birakin bu alman sevdasini

malesef. dunya kupasinda attigi gollerin yarisini suudi araplara atan klose ile bir tutuluyor
Abi şimdi araştırdım hakkaten büyük maçların adamıymış ronaldo gibi ekvador a suud lara kostarika ya avustralya ya gol atmamış hiç :asd:
1529098859042.webp

1529098899267.webp
1529099024502.webp

1529099059112.webp

Shsjdjjsns

IMG_2090.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DKsinda hattrick yapan en yasli oyuncu
#classistemporary

bak bu boş bir beklenti
Bence degil. Adam ne yapip edip o Son Turnuva yi oynar (eger böyle bir Imkan olusursa).
Zaten Fas + Irana total'de 6 atmasi bana göre büyük bir olay olmaz. Ikisi de bok gibi, hele Iran sansa 0 i kurtardi. Ronaldo onlari kacirmaz

Cristiano Ronaldo, en iyi 3 kaleciye karşı da hat-trick yaptı.

vs. David de Gea
vs. Manuel Neuer
vs. Jan Oblak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Meşazını aldım Keramettin, müller mevzusunu çözdüm şimdi geç oldu biraz ama olsun. ?

Geri
Üst Alt