şimdi senide listeye ekleyip şer 4lüsünü şer 5lisi yapar

herkes anladı zaten bi bok bilmediğini

kendi hariç,oda anlayacak er geç hürmetler reis
Yoo küfür etmedikten yahut musallat olmadıktan sonra sıkıntı yok ben gayet bilincindeyim ifade özgürlüğünün sınırları ayrıca %80 başarı ile devam ediyorum ki arjantin yenemezse bu maç da tutacak ki ilk beklediğim süpriz maç buydu...

Homo filan demedim demediğim şeyleri söylemişim gibi göstermezsen sevinirim hatta ergen diye de bir ifadem olmadı...Ben küfür etmeden fikir hürriyetimi kullanıyorum ispat amaçlı değil ifadelerim ki konuyla alakalı ispat niyetli başlık açıp tahminlerimi yazdım o iş başlıklarda burada gelip bundan ben bahsetmiyorum siz algıda seçicilik yapıyorsunuz hürmetler ama lütfen kendi algılarınızı karşı tarafın söylemi olarak yansıtmayın yahut kullanılan ifadeleri kendinizce yakın gördüğünüz kelimlerle değiştirmeyin zira dil önemlidir....
Yav he he

Portekiz de iş yok orası ayrı da Portekiz-Arjantin finali olsaydı yani finalde Ronaldo vs Messi olsaydı kim galip çıkardı çok merak ediyorum.

sent via GSC
GK+DEF den dolayi Portekiz alir. Sistemleri daha oturmus + daha kompakt oynuyorlar. Kompakt oynamaya calisan takim + Ronaldo yener Arjantini

Barça/ Messi vs reali/Ronaldo maçlarında en çok kimin galip geldiğine ve etki ettiğini bakmak yeterli olacaktır.

Messi önde

Dediğim postu çıkar o zaman homo diye böyle diyerek bile algı oluşturuyorsun ben dediğimi biliyorum;

Messi boş bir oyuncu, ronaldo da çakma ve gol vuruşları yok...Alemciler, hiçbir ciddi başarılar yok dedim...Ronaldo'nun 2004 avrupa finalistliği var bir de son turnuıvada macaristan maçını kurtardı finalde de ağlayarak çıktı dedim...

Messi de o da yok...Ama gerçek ronaldo dünya kupası kazandırdı hem de yarı final ve finalde vites arttırarak...Maradona da hem 1 dünya kupası kazandırdı tüm turnuva boyunca hem falkland savaşının rövanşını aldı hem de 90 dünya kupasında final oynadı eğer almanya birleşmeseydi o sene de kupayı alacaklardı dandik penaltıyla kupayı almanlar kazandı yani maradonanın 2 dünya kupası var dedim...Hürmetler...

Dediğim postu çıkar o zaman homo diye böyle diyerek bile algı oluşturuyorsun ben dediğimi biliyorum;

Messi boş bir oyuncu, ronaldo da çakma ve gol vuruşları yok...Alemciler, hiçbir ciddi başarılar yok dedim...Ronaldo'nun 2004 avrupa finalistliği var bir de son turnuıvada macaristan maçını kurtardı finalde de ağlayarak çıktı dedim...

Messi de o da yok...Ama gerçek ronaldo dünya kupası kazandırdı hem de yarı final ve finalde vites arttırarak...Maradona da hem 1 dünya kupası kazandırdı tüm turnuva boyunca hem falkland savaşının rövanşını aldı hem de 90 dünya kupasında final oynadı eğer almanya birleşmeseydi o sene de kupayı alacaklardı dandik penaltıyla kupayı almanlar kazandı yani maradonanın 2 dünya kupası var dedim...Hürmetler...
Anlıyorum.

yok dünya kupası başlamadan önce dedim ki bence 2004 avrupa şampiyonası en iyi uluslararası turnuvasıydı yazdım bu başlığa da ronaldo 4, messi 1 maç kurtardı diye dünkü maçla beraber...

Sadece uluslararası turnuvalardaki tek başlarına aldıkları maç sayısına göre gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu belirlemene hayranım üstad..

Sadece uluslararası turnuvalardaki tek başlarına aldıkları maç sayısına göre gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu belirlemene hayranım üstad..
Maradona dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu değil mi bak kriterime uyuyor öyle boş bir kriter değil :) Di Maria mesela daha önce yazdım senin gözünden kaçmış messi'den çok daha iyi bir oyuncu bu minvalde...Hürmetler...

Maradona dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu değil mi bak kriterime uyuyor öyle boş bir kriter değil :) Di Maria mesela daha önce yazdım senin gözünden kaçmış messi'den çok daha iyi bir oyuncu bu minvalde...Hürmetler...

Maradona uyuyor olabilir de (bence o da uymuyor) Di Maria'ya bakınca uymadığı anlaşılıyor işte. Neyse hürmetler..

Maradona uyuyor olabilir de (bence o da uymuyor) Di Maria'ya bakınca uymadığı anlaşılıyor işte. Neyse hürmetler..
Bak maç oynanıyor ve ben arjantin kazanamayacak dedim 3 başlığa da yazdım hadi bakalım maradona gibiyse messi 2006'dan bu yana 4. dünya kupasında ikinci bir maçı kurtarsın da görelim 90+5 oynanıyor...

Bak maç oynanıyor ve ben arjantin kazanamayacak dedim 3 başlığa da yazdım hadi bakalım maradona gibiyse messi 2006'dan bu yana 4. dünya kupasında ikinci bir maçı kurtarsın da görelim 90+5 oynanıyor...

Bak bu dediğin en büyük futbolcuyu seçerken ölçü alınabilir karakter olarak. Ama en iyi oyuncu dediğimiz zaman iş değişiyor yıllar içinde yapılan yüzlerce maç söz konusu ki Messi ve Ronaldo'nun en üst seviyedeki istikrarının eşi benzeri yok..

Geri
Üst Alt