Cevap: cristiano ronaldo

Ilk kez duydum, olayi biraz anlatsana merak ettim bak simdi :)

bana da güney tribünden bir arkadaşım söyledi,f** you ronaldo şeklinde tezahürat yapmışlar oyuncular ısınırken,o da o şekilde cevap vermiş 2-3sn göstermiş orta parmağı :D

ronaldonun_kuran_sevgisi_4021.jpg

Dogruysa ayip etmisler

orası öyle tabii de maksat biraz da makara yapmak :) doğu üst 417'deydim deplasman tribünü yanı,catalunya bayrağı açıp f** you franco viva catalunya şeklinde tezahürat yaptık :asd: ilgilenmiyorum onların iç meseleleriyle hatta madrid sempatizanıyım ama trbündeki makara olayı ayrı oluyor :D

dortmund maçlarında pek rastlayamadığımız oyuncu

balloon-pin_300.jpg

Cenk in sacma cevabina cevab: :cool:

333.jpg

Ancak zayıf defanslar karşısında iş yapabilecek bir oyuncu. Ön bölgede presi yiyince topu kaybediyor. Sarf ettiği Effordan başka çok çok üstün teknik kapasitesi ne yazıkki yok.

Önemli oyuncu ama dünyanın en iyisi demek falan komik.Yaratıcılığı 0 olan adam nasıl dünyanın en iyisi olacakmış?Attığı gollerin yüzde 95i yaratıcılıktan uzak kale çizgisinde tamamlama şeklinde.Messi sistem içinde golleri atıyor Real Madridliler Ronaldo Messi'yi yakalasın diye Ronaldoya attırmaya çalışıyorlar sürekli.Ligde 15 puan geriden takip etmelerine şaşmamak lazım

ne komik yorumlar yapiliyor vallah

ne komik yorumlar yapiliyor vallah

He he komik. Ahmet İlhan kadar rahatsız edemedi Galatasaray savunmasını 'dünyanın en iyisi'. 2 tane bedava gol attırdı Mesut falan işte.Maç içinde 0 etkinlik sadece gol atıyor.Buraktan ne farkı var oyun tarzının

He he komik. Ahmet İlhan kadar rahatsız edemedi Galatasaray savunmasını 'dünyanın en iyisi'. 2 tane bedava gol attırdı Mesut falan işte.Maç içinde 0 etkinlik sadece gol atıyor.Buraktan ne farkı var oyun tarzının

:asd::asd: hic gulesim yoktu hahaha

Dünyanin en iyi ve en hirsli futbolcusu.

Dün asiri motive olmus sadece.

Geri
Üst Alt