Cevap: cristiano ronaldo

Ronaldo Madrid'de tam bir golcü oldu ama sıradışılığını kaybetti.Manu'da ki çalımları, ince bilek hareketleri yok çünkü buldozer gibi oldu.Örneğin Madrid eşleşmesinden sonra bazıları; "Ronaldo naptı" bazıları da "Ne yapıcak daha 3 gol attı" dedi.Bu bile bu argümanın ispatıdır.

İzlenesi futbolcular Ronaldinho, İneasta ve Messi'dir.

Ronaldo Madrid'de tam bir golcü oldu ama sıradışılığını kaybetti.Manu'da ki çalımları, ince bilek hareketleri yok çünkü buldozer gibi oldu.Örneğin Madrid eşleşmesinden sonra bazıları; "Ronaldo naptı" bazıları da "Ne yapıcak daha 3 gol attı" dedi.Bu bile bu argümanın ispatıdır.

İzlenesi futbolcular Ronaldinho, İneasta ve Messi'dir.

Messi´ye son 2-3 yıldır Altın Topu sırf en fazla golü attığı için veriyorlar.

Bale veledine o kadar para verirlerse gercekten ben Ronaldonun yerinde takarim kafama giderim Monaco'ya ve ManU'ya :D

Messi´ye son 2-3 yıldır Altın Topu sırf en fazla golü attığı için veriyorlar.

en fazla golu en fazla asisti en fazla hucum girişimini yaptığı için veriyorlar,haklısın en iyi olmak için bunlar yetmiyor,yakışıklı olacak artist artist duruşlar seyredecek bir maçta 10 tane şut cekip 1 ya da 2 sini gol atması yeterde artar demi...

en fazla golu en fazla asisti en fazla hucum girişimini yaptığı için veriyorlar,haklısın en iyi olmak için bunlar yetmiyor,yakışıklı olacak artist artist duruşlar seyredecek bir maçta 10 tane şut cekip 1 ya da 2 sini gol atması yeterde artar demi...

Dünya kupası ve CL´rezil olduğu 2010´da Messi´ye bu ödülün verilmesinin hiç bir anlamı yok.Keza geçen senede.Geçen senenin hakeden adamı İniesta´dır.Avrupa Şampiyonası gibi dev bir organizasyona damgasını vurdu.

Aslında bu başlığa girerken kendimi hazırlamıştım. "Millet farklı gözükeceğim diye Ronaldo'ya bile bok atmıştır kesin." demiştim kendi kendime. Lakin adamlar boyut atlamış bu anlamda efendim. Özellikle şu mesajda baya şaşırdım açıkçası. :eek:

Bence Ronaldo'nun bu değişiminde bu sene altıntop ödülünü alamaması var.Ne kadar gol atarsa atsın Messi insanlara daha sempatik göründüğü sürece işinin zor olduğunu artık anladı.Ben davranışlarının samimi olduğunu zannetmiyorum.

Aslında bu başlığa girerken kendimi hazırlamıştım. "Millet farklı gözükeceğim diye Ronaldo'ya bile bok atmıştır kesin." demiştim kendi kendime. Lakin adamlar boyut atlamış bu anlamda efendim. Özellikle şu mesajda baya şaşırdım açıkçası. :eek:

Orda bahsettiğim İsraillilere forma vermemesinin, filistine yardımının ve ya eski altyapıda ki arkadaşına desteğinin nedense hep hakettiği altın topun İneasta'ya verilmesinden sonra çıkması.

messinin golgesinde kalmaya mahkum bi oyuncu. keske messi ile ayni donemde oynamasaydi :D

birak allani seversen

Dün gece yine en iyi ve en özel oyuncu oldugunu kanitladi liderligiyle.

şuanda odasında kara kara düşünmekte olan r.madrid'in portekizli yıldızı.

kendisi şuan gazzeye doğru yola çıkmış küçük çaplı ordusuyla

Çeptalk

Arkasında meyveleş ve alves malı varken bu

Dünya kupası finaline çıkamayacağını çok iyi bilen şu an dünyanın en iyi oyuncusu,

Başlarında Mourinho olsaydı çeyrek final garantiydi.

İbretlik yorumlara şahit olduğumuz konunun ilgili kişisi.

Ronaldo ile Messi arasında kıyaslama yapılabilir lakin birinden birine ezik , apaçi benzetmeleri yapmak...

:d :d :d

Geri
Üst Alt