Cevap: cristiano ronaldo

Büyük ihtimal futbolu bırakana kadar ondan daha iyisi gelmeyecektir. Evet, tipi apaçidir ama bu onun 1 numara olmasına bir engel değildir. ''Ronaldo ve diğerleri'' vardır sadece.

Fildişi maçında ayağına gelen topların % 60 ' ını kaybederek rekor kıran barzo.

babam bana maradonayı anlatırdı,bende çocuklarıma ronaldoyu anlatacağım :D

Büyük ihtimal futbolu bırakana kadar ondan daha iyisi gelmeyecektir. Evet, tipi apaçidir ama bu onun 1 numara olmasına bir engel değildir. ''Ronaldo ve diğerleri'' vardır sadece.

Bırakınız bu popülist yaklaşımları. Ayrıca Ronaldo ve diğerleri lafını ilk defa CL finalinde Rıdvan dilmen Messi için demiştir, "Messi ve diğerleri" diye. Taklitçi olmayalım bu kadar. Kendi özgün paylaşımlarımızı yazalım.

Bırakınız bu popülist yaklaşımları. Ayrıca Ronaldo ve diğerleri lafını ilk defa CL finalinde Rıdvan dilmen Messi için demiştir, "Messi ve diğerleri" diye. Taklitçi olmayalım bu kadar. Kendi özgün paylaşımlarımızı yazalım.

ronaldo kendisine dünyanın 1. oyuncusu sizce kim diye soranlara: 1.de 2.de 3.de benim,bana 4.yü sorun diye cevap vermiştir

Dünya nın en iyi 2. oyuncusudur ve hep öyle kalacaktır.

hala en iyisi ronaldo diyerek kasmaları anlamıyorum,kendisine sorsanız o bile messi benden iyi der.

Son oynadığı maçta %60 top kaybıyla tarihe geçmiştir

yanisi o sözün aslı rıdvan dilmene değil,bizzat ronaldonun kendisine aittir,taklitçilik yok yani

İyide bu senin yorumun. Adam "Ben ve diğerleri" dememiş ki. 1'nci, 2'nci, 3'üncü benim demiş. Ne alaka yani. Ayrıca Ronaldo öyle bir şey dememişte, o söyledikleri çok ukalaca.

e tabi yorumu kişiden kişiye değişir,bana göre rıdvanın lafıyla aynı manayı taşıyor..ronaldonun bu sözü söylediği dogru, ve haklısın ukalaca olmuş biraz ama yakışır O'na :D

sözlük formatına uygun olmayan tüm mesajlar silinmiştir.

Geri
Üst Alt