Cristiano Ronaldo, Manchester City Yolunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo en üst seviye de top oynayacak kaliteye sahip ama City gidecek kadar da karaktersiz ne yazık ki.

Hem UTD'in hem de City'nin almak isteyebilecegi bir oyuncu.

Bence tek sorun isteyecegi kontrat suresi. Uc senelik bir kontrat istiyorsa UTD ve City bence bunu kabul etmez. Iki takimin da Haaland'i istedigini ve onumuzdeki sene 75 milyon Euro verip almak isteyecegini tahmin ediyorum. Bir yilligina olsa ozellikle UTD'in ihtiyaci olan birisi.

Ronaldo UTD'a giderse ben UTD'i ciddi sampiyonluk adayi olarak gorurum.

Guardiola ve Ronaldo yu bir Takımda beraber hayal edemiyorum. PSG de Messi ile beraber görmek isterdim şahsen

Basbaya yapay takım City. Eğer araplar almasaydı şu an Championship orta sıra takımlarındandı. United eski United değil demişsin, Glazer ailesi olmadan önce istersen United’ın tarihini bir araştır, adamlar sanki Glazer’dan sonra doğdu, onun öncesinde CL, PL şampiyonlukları dolu bir takımdı zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapay takim oyle olmuyor. Yatirim ayri yapay takim ayri. Sen simdi koca PSG'ye de yapay mi diyorsun ? Surunuyorlardi cok degil 6-7 sene once. Yapay takim istersen guzel ornek IBFK'dir, RBL'in her iki takimidir. City yapay degil, gulerler adama.

Son zamanlardaki rezil futbolunun yanında karaktersizliği de ön plana çıkıyor artık

Dünden beri şu şekil geziyorum

D1F3A58D-7764-4201-B0AA-742DA6A44EA2.webp

sırf messi'den daha fazla CL kupası kazanmak için ayıp etti united taraftarına. umarım bu sene ne PSG nede Man. City CL kupasını alabilir.

Kulüpler arasında bir anlaşma olmamış.

Ronaldoya yapılan teklif 15×2=30 m euro
Juve'den 1 yılda aldığı para.
Juve 30 m euro bonservis istiyor, City bonservis ödemeyeceğini söylüyor.

Bence bu iş olmaz. Ronaldo ok verir belki ama Juve bonservis konusunda diretirse zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt