Cristiano Ronaldo: “Manchester United bana ihanet etti”

ronaldo-homelander.gif

manu oynatmıyor diye sinirleri bozulmuş, bizde oynayınca problem çıkarmaz bence.
İnsanların tipiyle dalga geçen bir adamın problem çıkarmayacağını pek düşünmüyorum. Rooney'in tipiyle dalga geçmiş, daha önce de Messi ile dalga geçmişti. Dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biriydi çok büyük oyuncu ama takım ortamını bozma ihtimali çok yüksek biri tam bir ego kendisi.

İnsanların tipiyle dalga geçen bir adamın problem çıkarmayacağını pek düşünmüyorum. Rooney'in tipiyle dalga geçmiş, daha önce de Messi ile dalga geçmişti. Dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biriydi çok büyük oyuncu ama takım ortamını bozma ihtimali çok yüksek biri tam bir ego kendisi.
ben de ezelden beridir messiciyim ve ronaldodan pek hazzetmem ama bize gelmesini isterim açıkçası. ortamı bizde bozmaz bi parçası olur diye tahmin ediyorum. manuda üvey evlat muamelesi gördüğü için iyice saldırganlaştı

ben de ezelden beridir messiciyim ve ronaldodan pek hazzetmem ama bize gelmesini isterim açıkçası. ortamı bizde bozmaz bi parçası olur diye tahmin ediyorum. manuda üvey evlat muamelesi gördüğü için iyice saldırganlaştı
Hocam Dünyanın en iyi 2. futbolcusundan biriydi bu herif çok değil 1-2 sezon önce kim istemez sorun çıkarmayacak ve takım ortamını bozmayacak Ronaldo'yu. Gönder Sefer, Gomis'i koy Mertens'in yerine aynı tolde Ronado'yu. Mertens'te yedek olsun son 20-30 dk ister Ronaldo'nun yerine ister İcardi'nin yerine koy Ronaldo'yu ileri at falan. Ama hem zaten ekonomik olarak imkansız gibi hem de takım ortamını bozabilecek ciddi bir risk. Sezon başı bu adamı CL'de takım bulmak için ciddi uğraş verdi ama bulamadı bunun tek sebebi ekonomik değildi bence.

1 milyon paund ceza diyolar yuuh

GscimbomMobile

Galatasarayımıza gelsin de icardinin kramponları temizlesin

seferovic gitsin 750bn € maaşa kiralayalım yarım sezon.

Hem takimiyla kötü
Hem Filistin gönüllüsü
Hem dinimize yakin ve belkide kripto musluman.

Gelmek için bütün ingredients hazir gibi

Geri
Üst Alt