- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamda bu ego ile bu takımın ortamını bozma ihtimali çok büyük.sevgiye ihtiyacın varsa adres belli ronaldo. come to gala
manu oynatmıyor diye sinirleri bozulmuş, bizde oynayınca problem çıkarmaz bence.Bu adamda bu ego ile bu takımın ortamını bozma ihtimali çok büyük.
İnsanların tipiyle dalga geçen bir adamın problem çıkarmayacağını pek düşünmüyorum. Rooney'in tipiyle dalga geçmiş, daha önce de Messi ile dalga geçmişti. Dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biriydi çok büyük oyuncu ama takım ortamını bozma ihtimali çok yüksek biri tam bir ego kendisi.manu oynatmıyor diye sinirleri bozulmuş, bizde oynayınca problem çıkarmaz bence.
ben de ezelden beridir messiciyim ve ronaldodan pek hazzetmem ama bize gelmesini isterim açıkçası. ortamı bizde bozmaz bi parçası olur diye tahmin ediyorum. manuda üvey evlat muamelesi gördüğü için iyice saldırganlaştıİnsanların tipiyle dalga geçen bir adamın problem çıkarmayacağını pek düşünmüyorum. Rooney'in tipiyle dalga geçmiş, daha önce de Messi ile dalga geçmişti. Dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biriydi çok büyük oyuncu ama takım ortamını bozma ihtimali çok yüksek biri tam bir ego kendisi.
Hocam Dünyanın en iyi 2. futbolcusundan biriydi bu herif çok değil 1-2 sezon önce kim istemez sorun çıkarmayacak ve takım ortamını bozmayacak Ronaldo'yu. Gönder Sefer, Gomis'i koy Mertens'in yerine aynı tolde Ronado'yu. Mertens'te yedek olsun son 20-30 dk ister Ronaldo'nun yerine ister İcardi'nin yerine koy Ronaldo'yu ileri at falan. Ama hem zaten ekonomik olarak imkansız gibi hem de takım ortamını bozabilecek ciddi bir risk. Sezon başı bu adamı CL'de takım bulmak için ciddi uğraş verdi ama bulamadı bunun tek sebebi ekonomik değildi bence.ben de ezelden beridir messiciyim ve ronaldodan pek hazzetmem ama bize gelmesini isterim açıkçası. ortamı bizde bozmaz bi parçası olur diye tahmin ediyorum. manuda üvey evlat muamelesi gördüğü için iyice saldırganlaştı
1 milyon paund ceza diyolar yuuh
GscimbomMobile
sosyal medya hesaplarından gs paylaşımları yapar kâr'a geçeriz.seferovic gitsin 750bn € maaşa kiralayalım yarım sezon.