Cristiano Ronaldo, Manchester United'a Geri Döndü

olması gereken yerde.. finişi burda yaparsın artık büyük bir kupa ile..

Messi gibi sampiyonlugun biraz garanti sayildigi kiytirik bir ligte masterclass bir takima gitmedi.

Son sampiyonlugu 9 sene once tatmis ve gelecek dönem de de hemen sampiyon olacakmis gibi durmayan bir takimi (sirf aidiyet hissettigi icin) seçmiş bir kraldir kendisi.

Bu adamı benim içim messiden daha degerli yapan bu rekabetten çekinmemesi yaşına ragmen dünyanın en iyi liginde kendini hala kendini ispatlamak istemesi öbür ağlak gibi korkak değil bu huyunu seviyorum
O yüzden juveye gidip 10 senelik seriyi bitirdi haklısın :asd:

Adam Ronaldo’yu ronaldo yapan United yerine ilk citye gitti ne vefası ne rekabetin olduğu lig esprileri dönüyor anlamıyorum

images-jpeg-7.jpg

bir tane de böyle forma yaptirin kardesim

adidasin dandik tasarimlariyla izlemek istemiyoruz cr7yi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

O yüzden juveye gidip 10 senelik seriyi bitirdi haklısın :asd:
Seriyi bilmem ama renkdasa katılmamak elde değil. Messi kendi için kolay olanı seçti. Ronaldo ise zor bir ligi seçti ve bir kez daha takdirimi kazandı.

Aynı anda manchester ve psg'nin maçları olsa hep manchester maçını tercih ederim diye düşünüyorum.

Seriyi bilmem ama renkdasa katılmamak elde değil. Messi kendi için kolay olanı seçti. Ronaldo ise zor bir ligi seçti ve bir kez daha takdirimi kazandı.

Aynı anda manchester ve psg'nin maçları olsa hep manchester maçını tercih ederim diye düşünüyorum.
Messi psg yapmasa ronaldonun umrunda olur muydu epl, bunlar şovmen insanlar baktı messi barcada iş yok rezil haldeler 2-3 senedir sirk gibi yönetiliyor yeni heyecan lazım ucl almam lazım dedi gitti, ronaldo da durur mu Reyting lazım o da hop manu yaptı

Messi psg yapmasa ronaldonun umrunda olur muydu epl, bunlar şovmen insanlar baktı messi barcada iş yok rezil haldeler 2-3 senedir sirk gibi yönetiliyor yeni heyecan lazım ucl almam lazım dedi gitti, ronaldo da durur mu Reyting lazım o da hop manu yaptı
Messi denen korkağıda soyle rezil savunmazsin be arkadas..Kendisi icin üc kurus denecek paraya sattı iste bu kadar basit,fransada sampiyonluk kasacak

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Messi denen korkağıda soyle rezil savunmazsin be arkadas..Kendisi icin üc kurus denecek paraya sattı iste bu kadar basit,fransada sampiyonluk kasacak

Messinin İngiltere’de top 6 diye adlandırılan takımlara uclde attığı gol sayısı 26

Ronaldonun ise 28 ( 6 sezon oynadı )

Kıyaslama yapmak istemiyorum ama messi için korkak paracı gibi ifadeler biraz havada kalıyor

Messinin İngiltere’de top 6 diye adlandırılan takımlara uclde attığı gol sayısı 26

Ronaldonun ise 28 ( 6 sezon oynadı )

Kıyaslama yapmak istemiyorum ama messi için korkak paracı gibi ifadeler biraz havada kalıyor
Su savunma daha rezil oldu valla, neyse uzatma istersen,ronaldo messi kıyaslaması ile ugrasamam birader banane hangisi daha iyi ise konu o degil,konu messinin üc kurus paraya barcayi satip,korkaklar gibi,tekel olmus bir lige gitmesi..Lille mille deme simdi, bizde de oldu bursa,basaksehir,arada olur.

Su savunma daha rezil neyse uzatma istersen,ronaldo messi kıyaslaması ile ugrasamam birader banane hangisi daha iyi ise konu o degil,konu messinin üc kurus paraya barcayi satip,korkaklar gibi,tekel olmus bir lige gitmesi..Lille mille deme simdi, bizde de oldu bursa,basaksehir,arada olur.

Yav ne anlatıyorsun madem rezil lig neden ronaldo 10 senedir juventusa gitmiş onu anlat saçma saçma veriler veriyorsun

Adam bedava bile oynasa barcada kalamıyordu halen barcayı sattı diyor :asd:

Bence federasyonlar her takıma bir sezonda bir kez sezon başladıktan sonra bir futbolcunun numarasını değiştirme hakkı versin.

Böyle futbolcuları garip garip numaralarla izlemek çok değişik oluyor.

Bence federasyonlar her takıma bir sezonda bir kez sezon başladıktan sonra bir futbolcunun numarasını değiştirme hakkı versin.

Böyle futbolcuları garip garip numaralarla izlemek çok değişik oluyor.
İnş cavani gitmez de traş gibi kalır ortada ronaldo 😂😂😂

Geri
Üst Alt