Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun kadar oldum delisi de görmedim. Futbol hayatı dışında iyi adam fakat şu ukalalığı ibra ile yarışır hoş onda da kaybeder. Futbolcu kişiliğiyle sevemediğim bir apaçi kardeşimiz
[FONT="]Ronaldo: "Messi ve Cristiano şu anda dünyanın en iyileri. Bunu göz ardı etmiyorum. Ancak onlar, benim zamanımda forma giymiş olsalardı bu kadar Altın Top kazanamazlardı."
bu adamın egosu gerçektir balon değildir. manu'dan real'e 94 milyona gittiğinde o zaman için uçuk bir transfer rekoru olmasına rağmen " bu parayı ederim " demiş ardından lig , CL ve avrupa kupası başarılarıyla bunu ispatlamıştır. zeki , hızlı , güçlü , kıvrak , becerikli , lider , soğukkanlı , devamlı , disiplinli ve bitiricidir . takımın psikolojik olarak çöktüğü çok maç var ki golleri ve efsane hareketiyle adeta rakibi sindirmiş arkadaşlarını ateşlemiş sahadan galip ayrılmıştır. brezilyalı ronaldo olmak üzere birçok oyuncuyu izledim bunun gibisi yok geleceğini de sanmam.
Tarihin en iyi oyuncusu yaptıkları itibariyle Messi'dir.
En iyi santrfor -en azından benim için- Ronaldo'dur. R9 gerçekten normal değildi. Hele o can sıkıcı sakatlığı ve de Madrid ile başlayan kilo problemi olmasa...
[FONT="]Ronaldo: "Messi ve Cristiano şu anda dünyanın en iyileri. Bunu göz ardı etmiyorum. Ancak onlar, benim zamanımda forma giymiş olsalardı bu kadar Altın Top kazanamazlardı."
Tarihin en iyi oyuncusu yaptıkları itibariyle Messi'dir.
En iyi santrfor -en azından benim için- Ronaldo'dur. R9 gerçekten normal değildi. Hele o can sıkıcı sakatlığı ve de Madrid ile başlayan kilo problemi olmasa...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.