Cristiano Ronaldo: "Yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman gibi geliyor"

ronaldo gelirse türkiyeye net bize gelir.
Eğer kararı bu ülke olursa kuşkusuz burası olur. Hem Avrupa'da tanınırlık hem başarılardan hem de son senelerde kadroya kattığımız yıldız isimler, böyle açıkçası pohpohlanmayı da acayip seven biri için iyi bir alt yapı.🤣 Para da önemli tabii. Ben ne Messi ne Ronaldocuyum, kabul etsek de etmesek de bu zamanın iki büyük futbolcu ismi. Yani daha önce yaptığımız transferlerden çok farklı durumu. Şu yy'da daha üssü yok yani. Ama transferi ancak bizim gibi ligler için mucize. Ronaldo konuşulmayı seviyor, o da artık biraz belki de sosyal medyada da ekmeğinin peşinde olmak isteyebilir. Yani istediğini Türk insanı çok rahat verir. Atıyorum bir şampuan reklamı yapar yine, her yorum başına parasını alır. Bu ülke bunlar için nimet ve lig onun için lebleli. 🤣

Vallahi ben bize gelmezse çok üzülecek tarafta olmam. Biraz reklam olarak bakıp istiyorum. SM için iyi bir yatırım olur kendi adıma. Dijital platform işlerini çok hafife almıyorum; hele de bizim ülkede...Sponsor işimize katkısı olabilir. Bir veriyorlarsa üç isteriz, üçse beş. Karşılıklı bir çıkar transferi. Ha iş yapar mı, burada kafasını veren benim diyen her topçu çok iş yapar zaten... Bir ikincisi sayesinde tüm gözler üstümüzde olursa pazarlayacağımız topçu kardeşlerimize de bir faydası olabilir. İcardi-Kerem olayı gibi düşünün. Bir golle ikisi birbirini konuşturdu. Bu gündemi oluşturmakta iyi olabilir. Piyasayı ayağımıza getirecek bir isim... Ronaldo'nun kaderini DK performansı da etkiler. Çok uçuk bir performans olmazsa hayal olur CL takımları. Üstte yazdığım şeyler sebebiyle ben zor görüyorum. Bir diğer ihtimalde Benzema olayı sonrası bu ayrılık kararının hızlıca olması bir acaba dedirtti. Ben en kötü Real yapacağını düşünüyorum. Ki bu ihtimal daha ağır. Sadece bizim ülke olursa ben bize geleceğini düşünüyorum. İcardi işi olursa olacak gibiyse de imkansız görüyorum zaten.

Lan oğlum kendi kendinize gelin güvey olmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Adamın kazandığı para bizim takımın komple yıllık ücretine eşdeğer seviyede... Bizim iş adamlarının faydası olsa bir ihtimal diyeceğim de hepsinin cebinde akrep var.

Ronaldo bu bitmiş hali bile şov yapar ama aynı zamanda takımı bozma ihtimali de çok yüksek. Yani İcardi en büyük yıldız olduğu ve bunu sevdiği için de bu tarz performansı veriyor bence. Ha imza parası dahil 4-5'e 2 yıllık geliyor versinler mi deseler? Bunu sormaya bile gerek yok hemen imzayı attırsınlar derim. Çünkü dünyanın en iyisi olarak 1 mi 2 mi diye tartışılan bir adam bu yani TR'ye gelmiş geçmiş en büyük transferi olur ve PR olarak da çok ciddi katkı yapar gerek GS gerek ülke futboluna.

Lan oğlum kendi kendinize gelin güvey olmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Adamın kazandığı para bizim takımın komple yıllık ücretine eşdeğer seviyede... Bizim iş adamlarının faydası olsa bir ihtimal diyeceğim de hepsinin cebinde akrep var.
1 m TL veririm..

İmzayı attığı gün..

İnşallah bir gün daha çok kazanırım, daha çok verebilirim..

Şimdilik elden gelen bu..

Ronaldo gelirse en büyük fanboyu oluruz,

Ronaldoooo.

Hayali güzel olabilir ama zamanlaması ters. CL'de yürüyor olsaydık Drogba gibi getirebilirdik belki.

Bu tarz uçuk hayalleri bırakıp Rashica gibi performans alabileceğimiz adamları alalım ...

Sahada en iyi anlaştığı Mesut Özil ile Başakşehir de tekrar bir araya gelebileceklerini düşünüyorum.

Arabistan’da meydan aramana gerek yok her yer dümdüz Çöl zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Attı valla attı

Apo gene asist

Geri
Üst Alt