- 4 Ağustos 2009
- 83.585
- 62.239
- 5.093
Murhan kıvırma, okumadan sallamışssın işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o konudaki ricamı ben ilk mesajımda yapmıştım zaten keşke konuya saygı gösterebilseydinmessi'nin adi gecmeden ben bu olusabilecek muhabbete yanitimi verdim erkenden.![]()
Tuncay cim adamin tarzi degisti konu bu ( baslik biraz yanilticiBence Ronaldo eskisi gibi iyi bir degisiklik yok belki etrafindaki oynuyan oyuncular dolayisiyla sizin gozunuze kotu oynuyor olabilir.
Yenmeye bakiyormus derken o çok övdünüz tarzi yerine takim adina nasil 3 puan getirebilirim mentaliteyle maçlarini oynadigini anlatmak istedim. Manchester'de simdi Madriddeki ''winter-mentality'' yoktu. Ha tabi orada'da yenmek için oynuyordu ama Madrid'de daha çok takim için oynamayi düsündügü, gol atma ve 3 puani getirmek 1. ve o bahsettiginiz tarz ve diger seyleri 2. planda oldugu inkar edilmeyecek bir gerçek.Söylenmek isteneni anlamayan birtakım şükrülerin işi hala iyi-kötü oynamak tarafından yorumlamaya çalıştığı gerçek.Tarzdan bahsediyoruz.Ronaldo yenmeye bakıyormuş,Manchester'da oynarken yenmeye bakmıyormuş,oldu.
Şimdi futbol cambazlığı yapıp, 2-3 tane rakibe skill yaptırmak iyi futbolculuk mu oluyor ? Atıf Şeyşu da mı iyi oyuncu ? Veya Burhan Eşer ?
Adam tam bir komple futbolcu oldu. Bakın komple diyorum yani her özelliğini üst düzeye getirdi. ManU'dayken evet kendini kanıtlaması ve hocanın gözüne girmesi için cambazlık, skill yapıyordu ama artık bunu yapmasına gerek yok. Şuan (bana göre) dünyanın en iyi futbolcusu. Real Madrid hocaları artık onun üstüne takım kurmaya başladı. Yeni transfer olduğu zaman acaba Ronaldo'nun oyununa uyar mı deniliyor.
Messi'nin numarası adam çalımlamak. Adam çalımlamasını küçük görmüyorum. Zaten dünyanın en iyi adam çalımlayan futbolcusu Messi'dir, tartışan yok. Ama hava toplarında, pozisyon bilgisinde baya eksiklikleri var. Bundan sonra da geliştirir mi çok zor.